Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Knoll Gruner Veltliner Kreutles Smaragd 2021

Knoll Gruner Veltliner Kreutles Smaragd 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Knoll Gruner Veltliner Kreutles Smaragd 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Knoll Gruner Veltliner Kreutles Smaragd 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 14 let. Podávejte chlazené. Vinařství Knoll v obci Unterloiben ve Wachau, které je považováno za jedno z nejlepších rakouských vinařství, vlastní stejná rodina již po několik generací. V současné době se o patnáctihektarový majetek starají Emmerich II. a Monika spolu se synem Emmerichem III., který nedávno dokončil studium zemědělství. Panství zahrnuje špičkové vinice v mnoha nejznámějších křížových oblastech Wachau, které jsou osázeny převážně odrůdami Gruner Veltliner a Riesling na strmých kamenitých terasách. ...Rodina se specializuje na výrobu mohutných, ale přitom elegantních vín s vynikajícím potenciálem ke zrání. Tento Gruner pochází z rodinné vinice Kreutles, která se nachází na ceněné vápenité půdě ideální pro tuto odrůdu. Vinařství Vinea Wachau mu udělilo označení Smaragd jako uznání jeho statusu jednoho z nejlepších vín z této oblasti. Mladé víno zraje přes zimu ve starých dřevěných sudech a na trh se uvolňuje až po sklizni v následujícím roce. Díky tomu vzniká komplexní bílé víno, které je plné citrusů, zelených jablek, hrušek a ovocných tónů ochucených jemným kořením a toasty ze sudu. Fantastické bílé víno se hodí k pokrmům, jako je grilovaný chřest, steaky z lososa nebo tuňáka, pečené kuře nebo vyzrálé tvrdé sýry.

Produkt je výrobek značky Knoll ,distribuovaný s EAN kódem 9008519211055.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Knoll, Nápoje Knoll, Alkoholické nápoje Knoll, Víno Knoll.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Knoll Gruner Veltliner Kreutles Smaragd 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Knoll a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Knoll najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Knoll Gruner Veltliner Kreutles Smaragd 2021
Právě si prohlížíte...

978,- Kč