Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jean-Max Roger Sancerre Les Caillottes 2021

Jean-Max Roger Sancerre Les Caillottes 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jean-Max Roger Sancerre Les Caillottes 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Jean-Max Roger Sancerre Les Caillottes 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Není třeba dekantovat. Jean-Max Roger pochází ze staré vinařské rodiny a svou činnost zahájil v 70. letech, kdy se věnoval 4 hektarům vinic, které zdědil po rodičích. V průběhu let získal nové pozemky, včetně těch v oblasti Sancerre AOC, kde se pěstuje především Sauvignon Blanc a Pinot Noir. Výsledkem pečlivé práce na vinici a ve sklepě jsou vína, která jsou skvělým výrazem tohoto výjimečného terroir a vyznačují se fantastickou svěžestí a elegancí. Sancerre "Cuvée Les Caillottes" od Jeana-Maxe Rogera se v...yrábí z hroznů Sauvignon Blanc z vinic Bué a Amigny, které pocházejí z terroir s malými kameny (tzv. "caillottes"). Víno je štíhlejší než ostatní Sancerre vyráběná vinařstvím, přičemž si zachovává velkou eleganci a lahodný ovocný charakter. Po kvašení zůstává víno 4-6 měsíců na kvasných kalech. Ve sklenici má toto Sancerre slámově žlutou barvu s jemnými nazelenalými odlesky. Vůně je intenzivní s citrusovými tóny a bílými květy. Je to svěží, bohaté a pikantní víno s čistou a živou chutí a dlouhým a vytrvalým závěrem. Je vynikající k předkrmům z mořských plodů a čerstvým kozím sýrům.

Produkt je výrobek značky Jean-max Roger ,distribuovaný s EAN kódem 703674342291.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Jean-max Roger, Nápoje Jean-max Roger, Alkoholické nápoje Jean-max Roger, Víno Jean-max Roger.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jean-Max Roger Sancerre Les Caillottes 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jean-max Roger a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jean-max Roger najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jean-Max Roger Sancerre Les Caillottes 2021
Právě si prohlížíte...

561,- Kč