Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jean-Max Roger Sancerre La Cote de Bue 2017

Jean-Max Roger Sancerre La Cote de Bue 2017

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jean-Max Roger Sancerre La Cote de Bue 2017 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Jean-Max Roger Sancerre La Cote de Bue 2017 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let. Není třeba dekantovat, ale nejlepší je otevřít ho půl hodiny před podáváním. Vinařství Jean-Max Roger, které se nachází v srdci vesnice Bué v oblasti Sancerrois, se zrodilo v roce 1972, kdy Jean-Max převzal vinice svých rodičů. Postupně se vinařství rozrůstalo a přesáhlo hranice Sancerre a rozšířilo se na území Menetou-Salon. Dnes má panství více než 34 hektarů, z toho 28 v apelaci Sancerre, 6 v apelaci Menetou-Salon a další malé pozemky v jiných apelacích v oblasti, které spravují Thibault a Etienne, syn...ové Jeana-Maxe, kteří do podniku přišli v roce 2004. Hrozny Sauvignon Blanc pro víno Sancerre La Cote de Bue od Jean-Max Roger pocházejí z vinice s extrémně strmým sklonem, který dosahuje až 50 %. Třetina hotového vína zraje ve středně velkých dubových sudech, čímž získává extra texturu a lehké kořenité tóny. Víno má jasnou barvu se slámově žlutými tóny a zlatozelenými odlesky. Ve vůni se objevují živé květinové tóny typické pro Sauvignon Blanc z Loiry, obohacené o komplexnost sladkého koření. V ústech je svěží a čisté, s vynikající koncentrací ovoce a dlouhým a žízeň uhasínajícím závěrem. Skvěle se hodí k rybám, mořským plodům nebo vegetariánským receptům.

Produkt je výrobek značky Jean-max Roger ,distribuovaný s EAN kódem 703674342321.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Jean-max Roger, Nápoje Jean-max Roger, Alkoholické nápoje Jean-max Roger, Víno Jean-max Roger.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

139,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jean-Max Roger Sancerre La Cote de Bue 2017 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Jean-max Roger a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Jean-max Roger najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jean-Max Roger Sancerre La Cote de Bue 2017
Právě si prohlížíte...

898,- Kč