Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Hahn SLH Pinot Noir 2017

Hahn  SLH Pinot Noir 2017

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Hahn SLH Pinot Noir 2017 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Hahn SLH Pinot Noir 2017 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Nicky a Gaby Hahnovi založili Hahn Family Wines před čtyřmi desetiletími poté, co si uvědomili výjimečný vinařský potenciál pozemků, které koupili v kalifornském Monterey County. Hrozny zde vysadili španělští misionáři již v 90. letech 19. století za účelem výroby vína pro přijímání, ale v době, kdy se zde objevila rodina Hahnových, byla půda přeměněna na pastviny pro ovce a dobytek.Po dlouhém úsilí se Nickymu podařilo v roce 1991 prosadit uznání oblasti Santa Lucia Hig...hlands jako AVA díky jejímu vynikajícímu terroir. V průběhu let si rodina vybudovala dobrou pověst díky špičkovým jednodruhovým vínům a dnes panství vede syn Nickyho a Gaby, Philip.Jejich SLH Pinot Noir je klasické odrůdové víno vyrobené výhradně z ovoce Santa Lucia. Talentovaní vinaři společnosti Hahn pečlivě vybírají zralé a výrazné ovoce, které kvasí v otevřených kádích. Mladé víno pak zraje 11 měsíců ve francouzských dubových sudech, aby získalo lesk a komplexnost. Výsledkem je rafinované a elegantní víno se svůdnými tóny tmavého bobulového ovoce s nádechem sušených bylin. Skvěle se hodí k pokrmům z kachny nebo k uzeninám a vyzrálým tvrdým sýrům.

Produkt je výrobek značky Hahn Family Wines ,distribuovaný s EAN kódem 086788018871.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Hahn Family Wines, Nápoje Hahn Family Wines, Alkoholické nápoje Hahn Family Wines, Víno Hahn Family Wines.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Hahn SLH Pinot Noir 2017 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hahn Family Wines a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hahn Family Wines najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Hahn SLH Pinot Noir 2017
Právě si prohlížíte...

874,- Kč