Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Girard Russian River Chardonnay 2019

Girard Russian River Chardonnay 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Girard Russian River Chardonnay 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Girard Russian River Chardonnay 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Není třeba dekantovat. Located in the Calistoga subregion of Napa Valley, Girard winery has been producing wines of great prestige and richness consistently awarded for 40 years. The company procures the grapes locally and has always worked closely with growers of some of the region's most renowned sub-denominations, in the mountain and valley vineyards to ensure that the vines are nourished adequately and produce quality fruit. In their state-of-the-art cellar, the company employs innovative technologies... to enhance the characteristics of the fruit during the fermentation and aging process. Girard's Chardonnay Russian River vykazuje velkou hloubku chuti a fantastickou aromatickou komplexnost. Hrozny pocházejí z vinic v Russian River Valley, kde chladné klima a půda s nízkou vitalitou zaručují jemnou rovnováhu mezi bohatostí a delikátností hroznů. Víno pak zraje 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu a lahvuje se bez filtrace. Toto Chardonnay vykazuje čichový profil šťavnatého zralého ovoce, jako je ananas, meloun a hruška, následovaný jemnými tóny vanilky, které jsou velmi dobře integrované. Je to suché a svěží víno, ale dobře vyvážené dobrou kulatostí a příjemným závěrem s lehce dubovými tóny. Je vynikající k hřebenatkám nebo kuřecímu Alfredu, ale k vepřovému masu je jako stvořené.

Produkt je výrobek značky Girard ,distribuovaný s EAN kódem 00817670001.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Girard, Nápoje Girard, Alkoholické nápoje Girard, Víno Girard.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Girard Russian River Chardonnay 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Girard a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Girard najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Girard Russian River Chardonnay 2019
Právě si prohlížíte...

944,- Kč