Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gaja Idda Etna Rosso 2020

Gaja Idda Etna Rosso 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gaja Idda Etna Rosso 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Gaja Idda Etna Rosso 2020 .

Detailní informace

Pijte jej nyní nebo nechte ve sklepě až 10 let. Není třeba dekantovat. Vinařství Idda, jehož název znamená v sicilském dialektu "ona", je společným projektem dvou rodin, Gaja - velmi známého jména v piemontském vinařství - a Graci - významné společnosti se sídlem v Passopisciaro - založeným na touze poznávat a zdokonalovat vína z Etny. Idda je také výraz, kterým místní obyvatelé s láskou a obdivem označují sopku Etnu. Projekt se zaměřuje především na hrozny Carricante a Nerello Mascalese a soustředí se na znovuobjevení jihozápadní strany, často... označované jako "protiproudá" strana Etny. Tato Etna DOC se vyrábí ze 100 % z hroznů Nerello Mascalese. Jedná se o lineární červené víno s výraznou osobností na patře i ve vůni. Hrozny po sklizni kvasí a macerují přibližně tři týdny, částečně ve dřevě a částečně v cementu, poté následuje 24měsíční zrání, opět ve dřevě a cementu. Víno má ve sklenici krásnou rubínově červenou barvu. Ve vůni se objevuje aroma černých třešní, třešňového džemu a ostružin, které se postupně rozvíjí směrem k bylinnějším vůním a zemitým dotekům. V chuti je víno středně plné, vyznačuje se svěžím a minerálním douškem a dobrou perzistencí. Vyzkoušejte ho k jehněčímu masu nebo tradiční řecké musace.

Produkt je výrobek značky Gaja ,distribuovaný s EAN kódem 703674345216.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Gaja, Nápoje Gaja, Alkoholické nápoje Gaja, Víno Gaja.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gaja Idda Etna Rosso 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gaja a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gaja najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gaja Idda Etna Rosso 2020
Právě si prohlížíte...

1119,- Kč