Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

El Enemigo Gran Enemigo 2018

El Enemigo Gran Enemigo 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


El Enemigo Gran Enemigo 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným El Enemigo Gran Enemigo 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 12 let. Před podáváním 1 hodinu dekantujte.Vinařství El Enemigo, založené vinařem a historikem, je vzrušující podnik, který se snaží porušovat pravidla a vytvářet nové výrazy nejlepších světových odrůd s charakteristickou argentinskou duší. V roce 2009 se hlavní vinař společnosti Catena Zapata Alejandro Vigil a historička Adrianna Catena, která je zároveň nejmladší dcerou Nicolase Cateny, rozhodli společně vyrobit víno, které by oslavovalo jejich společnou lásku k literatuře, filozofii a tradici.U vína Gran Enemi...go Alejandro kombinuje osvědčené mendozské vinařské postupy s vlastními zkušenostmi. Hrozny pocházejí z vysoko položených vinic v Tupungato, které se nacházejí v nadmořské výšce až 1470 metrů. Po sklizni hrozny kvasí ve francouzských dubových sudech a poté zrají 18 měsíců ve speciálních 3000litrových sudech, které Alejandro vyrobil podle vzoru sudů používaných v Mendoze před sto lety. Aby tyto historické sudy znovu vytvořil, dovezl sudy z Alsaska a poté je v Mendoze pečlivě smontoval.Výsledkem je velmi zvláštní směs ve stylu Bordeaux s výrazným argentinským nádechem. Vůně je pozoruhodně komplexní s tóny hořkého kakaa, lékořice a bohatých tmavých bobulí, zatímco první doušek ukazuje velkorysé plné tělo, hladké třísloviny a velmi dlouhý závěr s náznaky sladkého koření z dubového zrání. Skvělé víno, které můžete pít nyní k vydatným pokrmům z červeného masa nebo ho můžete přidat do sklepa na další desetiletí.

Produkt je výrobek značky El Enemigo ,distribuovaný s EAN kódem 7798126082415.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák El Enemigo, Nápoje El Enemigo, Alkoholické nápoje El Enemigo, Víno El Enemigo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

El Enemigo Gran Enemigo 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce El Enemigo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku El Enemigo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

El Enemigo Gran Enemigo 2018
Právě si prohlížíte...

1663,- Kč