Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Edmond de Rothschild Flechas De Los Andes Gran Cabernet Franc 2020

Edmond de Rothschild Flechas De Los Andes Gran Cabernet Franc 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Edmond de Rothschild Flechas De Los Andes Gran Cabernet Franc 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Edmond de Rothschild Flechas De Los Andes Gran Cabernet Franc 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním nechte až hodinu odstát. Flechas De Los Andes je vstupem rodiny Edmond de Rothschild do Nového světa. Benjamin de Rothschild a Laurent Dassault objevili při hledání nevyužitých vinic v prvotřídních terroirech malebnou oblast Vista Flores v údolí Uco v Argentině. Vinařství se nachází na úpatí zasněženého pohoří And, v drsném, ale štědrém podnebí. Je to suchá země, zavlažovaná především táním sněhu a vodou z tání ledovců. Výsledkem tohoto náročného prostředí jsou vysoce koncentrované plody s ...brilantní tříslovinou, typickou pro Argentinu. Tento Cabernet Franc, zrající ve 100% francouzských dubových sudech, je silným darem z jedné z nejextrémnějších vinařských oblastí světa. Jeho vůně je elegantní a rafinovaná, odhaluje tóny okvětních lístků růží a papriky, zahalené do minerality. Objevíte také jemné zemité tóny, které jsou výsledkem procesu zrání v dubu. V ústech se projeví jeho vysoce kyselý charakter, který vytváří šťavnaté a živé chuti. V chuti se objevují hutné vrstvy červeného a černého ovoce, vše podpořené zdravou tříslovinou a podpořené bylinnými tóny. Jedná se o definitivně argentinský Cabernet Franc, který bude vynikající v kombinaci s bohatým steakem, grilovanou zeleninou nebo drůbežím pokrmem s brusinkovou omáčkou.

Produkt je výrobek značky Edmond De Rothschild ,distribuovaný s EAN kódem 7798128521042.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Edmond De Rothschild, Nápoje Edmond De Rothschild, Alkoholické nápoje Edmond De Rothschild, Víno Edmond De Rothschild.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Edmond de Rothschild Flechas De Los Andes Gran Cabernet Franc 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Edmond De Rothschild a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Edmond De Rothschild najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Edmond de Rothschild Flechas De Los Andes Gran Cabernet Franc 2020
Právě si prohlížíte...

488,- Kč