Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Duckhorn The Discussion 2017

Duckhorn The Discussion 2017

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Duckhorn The Discussion 2017 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Duckhorn The Discussion 2017 .

Detailní informace

Ve sklepě vydrží až 15 let. Před podáváním 1 hodinu dekantujte. Duckhorn je vyvrcholením čtyřicetileté práce Dana a Margaret Duckhornových, kteří se zamilovali do Napa Valley, poté do Merlotu a studovali techniky jeho vinifikace ve Francii i mimo ni. Jejich první víno bylo vydáno v roce 1978. Společnost TSG Consumer Partners převzala vlastnictví společnosti v roce 2016, ale Duckhornovi se na ní stále významně podílejí. Letošní ročník připomíná desetileté výročí vína The Discussion, jehož cílem je vyzdvihnout výraznou rozmanitost Napa Valley, kt...erá se projevuje prostřednictvím programu Duckhornových vlastních vinic. Tato směs, která zůstává věrná oddanosti značky Cabernetu Sauvignon a Merlotu, obsahuje 55 % Cabernetu Sauvignon a 43 % Merlotu a po 1 % Cabernetu Franc a Petit Verdot. Téměř dokonalé vegetační období přináší víno šťavnaté ve vůni - černé třešně a lesní borůvky - a stále jasné v chuti. Pikantní akcenty hořkosladké čokolády a kardamonu navazují na kořenité tóny díky 18 měsícům v novém francouzském dubu. S dobrou strukturou nese The Discussion intenzitu i půvab.

Produkt je výrobek značky Duckhorn ,distribuovaný s EAN kódem 669576018613.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Duckhorn, Nápoje Duckhorn, Alkoholické nápoje Duckhorn, Víno Duckhorn.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Duckhorn The Discussion 2017 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Duckhorn a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Duckhorn najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Duckhorn The Discussion 2017
Právě si prohlížíte...

4121,- Kč