Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dominique Piron Morgon La Chanaise 2020

Dominique Piron Morgon La Chanaise 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dominique Piron Morgon La Chanaise 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Dominique Piron Morgon La Chanaise 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Kruh Morgon je známý produkcí jedněch z nejintenzivnějších červených vín oblasti Beaujolais a tento vynikající příklad od Dominiqua Pirona není výjimkou. La Chanaise začíná svůj život na jihovýchodně orientovaných svazích, kde má Dominique vysazenou padesátiletou révu Gamay na dobře propustných žulových půdách bohatých na oxid železa.Klima je zde kontinentální s drsnými zimami a teplými léty s dostatkem slunečního svitu, který pomáhá dozrát hroznům a zároveň zachovává s...lušnou úroveň vyrovnávající kyselosti. Jakmile hrozny určené pro La Chanaise dosáhnou optimální zralosti, Dominique je ručně sklidí a provede fermentaci a maceraci v cementových tancích po dobu 15 až 18 dní.V hotovém víně se projevuje klasický morgonský chuťový profil se zralými třešněmi, červenými švestkami, praženými kávovými zrny, tabákem, anýzem a tóny muškátového oříšku a skořice, které jsou dány zdejší jedinečnou půdou. Díky měkkým tříslovinám a dobře zakulacenému, hladkému chuti v ústech je víno La Chanaise ideální k pití nyní k vydatným pokrmům ze zvěřiny nebo ke grilovanému masu, ale pokud bude ležet ve sklepě po dobu dalších přibližně deseti let, bude dále rozvíjet další nuance a komplexnost.

Produkt je výrobek značky Dominique Piron ,distribuovaný s EAN kódem 3493399011615.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Dominique Piron, Nápoje Dominique Piron, Alkoholické nápoje Dominique Piron, Víno Dominique Piron.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dominique Piron Morgon La Chanaise 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dominique Piron a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dominique Piron najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dominique Piron Morgon La Chanaise 2020
Právě si prohlížíte...

413,- Kč