Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Domaine Saint Patrice Clos St Patrice Monopole Chateauneuf Du Pape 2015

Domaine Saint Patrice Clos St Patrice Monopole Chateauneuf Du Pape 2015

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Domaine Saint Patrice Clos St Patrice Monopole Chateauneuf Du Pape 2015 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Domaine Saint Patrice Clos St Patrice Monopole Chateauneuf Du Pape 2015 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 20 let. Doporučuje se dekantovat alespoň jednu hodinu. Domaine Saint Patrice, oficiálně založená v roce 2015, nesoucí jméno slavného cru Clos Saint Patrice, byla od roku 1838 známá jako jedna z nejlepších vinic Chateauneuf Du Pape. Přestože má Clos Saint Patrice poměrně omezené rozšíření (pouze 1,8 hektaru), produkuje kvintesenciální vína Chateauneuf Du Pape, proslulá svou elegancí a silou. Společnost vlastní také další malé pozemky v rámci apelace a některé pozemky mimo obec, z nichž se vyrábí AOC Cotes-du-Rhone.... Chateauneuf Du Pape Clos St Patrice Monopole se vyrábí z hroznů pocházejících ze stejnojmenné vinice, z rostlin starších šedesáti let. Kvašení probíhá v betonových tancích a macerace trvá přibližně pět týdnů. Víno pak zraje 14 měsíců v cementu a dalších 12 měsíců v láhvi. Výsledkem je velké, plné a elegantní červené víno, které má ve sklenici krásnou intenzivní rubínovou barvu. Čichový profil je komplexní a široký s tóny červeného a černého ovoce, macerovaných květin, koření a minerálních tónů. V ústech je bohaté, harmonické a intenzivně perzistentní. Díky své důležité struktuře a pevnému charakteru je ideálním partnerem ke grilovaným nebo pečeným červeným masům a zvěřině. Výborně se hodí také ke zrajícím sýrům.

Produkt je výrobek značky Domaine Saint Patrice ,distribuovaný s EAN kódem 703674342482.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Domaine Saint Patrice, Nápoje Domaine Saint Patrice, Alkoholické nápoje Domaine Saint Patrice, Víno Domaine Saint Patrice.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Domaine Saint Patrice Clos St Patrice Monopole Chateauneuf Du Pape 2015 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Domaine Saint Patrice a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Domaine Saint Patrice najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domaine Saint Patrice Clos St Patrice Monopole Chateauneuf Du Pape 2015
Právě si prohlížíte...

2633,- Kč