Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Domaine Raymond Usseglio & Fils Les Apotres Chateauneuf Du Pape 2019

Domaine Raymond Usseglio & Fils Les Apotres Chateauneuf Du Pape 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Domaine Raymond Usseglio & Fils Les Apotres Chateauneuf Du Pape 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Domaine Raymond Usseglio & Fils Les Apotres Chateauneuf Du Pape 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 20 let. Před podáváním nechte až hodinu odstát. Domaine Raymond Usseglio se nachází v legendární apelaci Châteauneuf-du-Pape a je vinařstvím třetí generace, v současnosti pod vedením Stéphana Usseglia. Vinařství získává ovoce z 18 hektarů v Châteauneuf-du-Pape a z 5 hektarů v Côtes du Rhône. Od roku 2015 je doména certifikovanou biodynamickou farmou, na což Stéphane sám dohlížel. Při výrobě vína používá různé metody. Nejraději kvasí hrozny v betonových kádích, ale při výrobě vína "Les Apotres" se inspiroval minul...ostí. Jedná se o limitovanou produkci cuveé, které kvasí a zraje výhradně v hliněných amforách. "Les Apotres" je ohromující, maximalistická červená směs. Stejně jako Ježíš a jeho 12 apoštolů je i v Châteauneuf-du-Pape povoleno 13 hroznů a toto víno je obsahuje všechny. "Les Apotres" vykazuje hlubokou studnici vůní, divoké černé ovoce se mísí s okvětními lístky růží a kořeněnými prvky kardamomu, pepře a grafitu. Je komplexní a silné, s koncentrovanými tóny červeného a černého ovoce na jazyku. V dlouhém, jasném závěru se objevují tóny lékořice a balzamikového octa. Spojte ho s některými bohatými pokrmy z hovězího masa, ančovičkami nebo marockým cizrnovým taginem.

Produkt je výrobek značky Domaine Raymond Usseglio & Fils ,distribuovaný s EAN kódem 703674342536.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Domaine Raymond Usseglio & Fils, Nápoje Domaine Raymond Usseglio & Fils, Alkoholické nápoje Domaine Raymond Usseglio & Fils, Víno Domaine Raymond Usseglio & Fils.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Domaine Raymond Usseglio & Fils Les Apotres Chateauneuf Du Pape 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Domaine Raymond Usseglio & Fils a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Domaine Raymond Usseglio & Fils najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domaine Raymond Usseglio & Fils Les Apotres Chateauneuf Du Pape 2019
Právě si prohlížíte...

1957,- Kč