Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Domaine de la Grand'Cour JL Dutraive Vieilles Vignes Fleurie Champagne 2021

Domaine de la Grand'Cour JL Dutraive Vieilles Vignes Fleurie Champagne 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Domaine de la Grand'Cour JL Dutraive Vieilles Vignes Fleurie Champagne 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Domaine de la Grand'Cour JL Dutraive Vieilles Vignes Fleurie Champagne 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Před podáváním 1 hodinu dekantujte.Jean-Louis Dutraive pochází z dlouhého rodu vinařů a pěstitelů révy vinné, takže bylo jen přirozené, že v roce 1977 vstoupil do rodinného podniku Domaine de la Grand'Cour. Dnes má jen 11,5 hektaru prvotřídních vinic v oblastech Fleurie a Brouilly, které využívá k výrobě výjimečných řemeslných vín Beaujolais. Všechny jeho vinice jsou obhospodařovány ekologicky, aby produkoval hrozny té nejlepší kvality, a ve vinařství používá pouze jemný dotek dubu, aby nechal vyniknout ch...arakteru terroir.Lieu-dit "Champagne" Fleurie je vlajkovou lodí Jeana-Louise a pochází z cenného rodinného pozemku v jižní části Fleurie osázeného 70 let starou révou. Po příchodu do vinařství hrozny kvasí v betonových kádích za použití přírodních kvasinek a mladé víno pak před lahvováním zraje 8 měsíců v dubových sudech. Ve vůni se objevují okouzlující tóny třešňového likéru, červené švestky a lesních jahod spolu se sušenými bylinami a zemitými tóny. První doušek odhalí skutečnou hloubku chuti s množstvím koncentrovaných červených bobulí a nádechem koření z dubu. V chuti se objevuje jasná kyselinka, střední tělo a jemné třísloviny, díky nimž se víno skvěle hodí k uzeninám, těstovinám na rajčatovém základě a pečené kachně.

Produkt je výrobek značky Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive ,distribuovaný s EAN kódem 712198280828.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive, Nápoje Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive, Alkoholické nápoje Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive, Víno Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Domaine de la Grand'Cour JL Dutraive Vieilles Vignes Fleurie Champagne 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Domaine De La Grand'cour Jl Dutraive najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Domaine de la Grand'Cour JL Dutraive Vieilles Vignes Fleurie Champagne 2021
Právě si prohlížíte...

973,- Kč