Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

David & Nadia Elpidios 2019

David & Nadia Elpidios 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


David & Nadia Elpidios 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným David & Nadia Elpidios 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Před podáváním není třeba dekantovat. David a Nadia jsou mladý vinařský pár, který se seznámil při studiu vinařství a brzy se nechal inspirovat k založení vlastního vinařství zaměřeného na starou révu. V současné době si pronajímají farmu v Paardebosch ve Swartlandu, kde produkují přibližně polovinu hroznů potřebných pro svá vína. Připomínka pochází od pečlivě vybraných místních pěstitelů, kteří vlastní výjimečné lokality v oblasti Swartland. Tato okouzlující červená směs se skládá z odrůd Grenache Noir, ...Syrah, Cinsault, Carignan a Pinotage a hrozny pocházejí z 12 různých vinic. Manželé dávají přednost tomu, aby hrozny a terroir mluvily samy za sebe, takže ovoce před lahvováním zraje rok v betonových a neutrálních dubových sudech Frenck. Před uvedením na trh pak víno opět zraje 18 měsíců v láhvi. Výsledkem tohoto minimálního zásahu je komplexní, vyvážené červené víno, které překypuje intenzivními tóny zralých švestek, drcených lesních plodů a hlubšími tóny grafitu a lesní půdy. Na patře se projevuje pevné střední tělo, hladká textura a dlouhý, táhlý závěr vyvážený svěží kyselinkou. Vychutnejte si nyní k pokrmům z červeného masa nebo v případě potřeby nechte ještě několik let ležet ve sklepě.

Produkt je výrobek značky David & Nadia ,distribuovaný s EAN kódem 6009881014346.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák David & Nadia, Nápoje David & Nadia, Alkoholické nápoje David & Nadia, Víno David & Nadia.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

David & Nadia Elpidios 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce David & Nadia a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku David & Nadia najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

David & Nadia Elpidios 2019
Právě si prohlížíte...

660,- Kč