Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Colome Altura Maxima Malbec 2017

Colome Altura Maxima Malbec 2017

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Colome Altura Maxima Malbec 2017 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Colome Altura Maxima Malbec 2017 .

Detailní informace

Pijte nyní nebo nechte ležet ve sklepě až 25 let. Před podáváním 2 hodiny dekantujte. Ctihodné vinařství Colome, založené v roce 1831, patří k nejlepším argentinským výrobcům vysokohorských vín Malbec. Tim Atkin MW jej ve své zprávě Argentina Report 2020 vybral jako "First Growth". Vinařství se nachází v údolí Calchaquí v provincii Salta, kde suché, pouštní podmínky a nadmořská výška pomáhají produkovat intenzivní a silná červená vína s příjemnou rovnováhou mezi komplexností, šťavnatou ovocnou chutí a elegancí. Toto okouzlující víno pochází z j...ediné vinice z pozemku Colome "Altura Maxima" neboli "Maximální nadmořská výška", který se nachází v údolí Horní Calchaquí ve výšce 3100 metrů nad mořem. Velmi vysoká nadmořská výška zde vytváří jedinečné podmínky pro pěstování vína díky většímu vystavení UV záření a nižší teplotě během horkých letních měsíců. To pomáhá produkovat dokonale zralé hrozny s velkou aromatickou komplexností a zralými tříslovinami. Po vinifikaci zraje mladé víno před lahvováním 24 měsíců v použitých sudech z francouzského dubu. Výsledkem je šťavnaté, tmavě ovocné červené víno, které ve vůni překypuje cassis, ostružinami a tmavými třešněmi spolu s tóny koření, kůže a bohaté čokolády. Skvostná láhev na další desetiletí ve sklepě, i když si ji můžete vychutnat i nyní vedle steaku z hovězího masa a hranolků.

Produkt je výrobek značky Colome ,distribuovaný s EAN kódem 7798104760502.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Colome, Nápoje Colome, Alkoholické nápoje Colome, Víno Colome.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Colome Altura Maxima Malbec 2017 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Colome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Colome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Colome Altura Maxima Malbec 2017
Právě si prohlížíte...

2875,- Kč