Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Clos de Gat Har'el Syrah 2018

Clos de Gat Har'el Syrah 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Clos de Gat Har'el Syrah 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Clos de Gat Har'el Syrah 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 9 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Vinařství Clos de Gat se nachází na úpatí izraelských Judských hor na okraji údolí Ayalon a jeho název je odvozen od 3000 let starého "gat" neboli lisu na víno, který se nachází uprostřed opevněné vinice. Novodobá historie usedlosti se datuje od roku 1998, kdy se místní vinař Eyal Rotem spojil s Maison Sichel, obchodníkem s vínem se sídlem v Bordeaux.Sídlo je obdařeno tenkými půdami na vápencovém podloží a vynikajícím mikroklimatem, které je vhodné pro výrobu kvalitních... vín. Ve vinařství Eyal používá divoké kvasinky, které se přirozeně vyskytují ve vzduchu a na slupkách hroznů, aby vytvořil autentický výraz místního terroir a odrůd hroznů. Pro zrání červených vín dováží Eyal sudy nejvyšší kvality přímo z Francie.Tento majestátní a silný Syrah je produktem blahodárného středomořského klimatu, které zajišťuje optimální zralost hroznů. Víno před lahvováním zraje 16 měsíců ve francouzských dubových sudech. Ve vůni se objevují svůdné tóny cassis, černých třešní a sladkého koření, zatímco na patře dlouho přetrvávají na jazyku chutě rozdrcených tmavých bobulí, kůže a doutníkové krabice. Skvělé víno se hodí k pečeným masům, bohatým dušeným pokrmům a tvrdým sýrům.

Produkt je výrobek značky Clos De Gat ,distribuovaný s EAN kódem 7290017081458.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Clos De Gat, Nápoje Clos De Gat, Alkoholické nápoje Clos De Gat, Víno Clos De Gat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Clos de Gat Har'el Syrah 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clos De Gat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clos De Gat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Clos de Gat Har'el Syrah 2018
Právě si prohlížíte...

617,- Kč