Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Clos de Gat Har'el Merlot 2020

Clos de Gat Har'el Merlot 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Clos de Gat Har'el Merlot 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Clos de Gat Har'el Merlot 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 5 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Víno se na pozemku Clos de Gat, který se nachází ve starobylém izraelském údolí Ayalon, kde biblická postava Jozue porazil pět králů, vyrábí již nejméně tři tisíce let, kdy byl na pozemku postaven historický vinný lis neboli "gat". Moderní vinařství založil vinař Eyal Rotem v roce 1998 ve spolupráci s Maison Sichel, negociantem se sídlem v Bordeaux.Rotem pečlivě prozkoumal půdu na pozemku, než zde začal vysazovat své první vinice, přičemž dbal na to, aby odrůdy odpovída...ly půdním a geologickým podmínkám. Díky výjimečnému mikroklimatu a vápencovému podloží je tato oblast všeobecně považována za jednu z nejlepších izraelských oblastí pro výrobu vína. Rotem trvá na tom, že ke kvašení používá divoké kvasinky, aby zachoval přirozený charakter terroir a odrůd, a svá vína nefiltruje ani nefiltruje.Rotem silně prořezává své vinice odrůdy Merlot, z nichž se vyrábí toto víno, aby zajistil nízké výnosy a vynikající kvalitu ovoce. Mladé víno kvasí 14 měsíců ve speciálně dovezených sudech z francouzského dubu, čímž vzniká bohaté červené víno plné chuti s jemnými tříslovinami a intenzivními tóny kasis, tmavých bobulí a čokolády.

Produkt je výrobek značky Clos De Gat ,distribuovaný s EAN kódem 7290018787199.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Clos De Gat, Nápoje Clos De Gat, Alkoholické nápoje Clos De Gat, Víno Clos De Gat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 678,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Clos de Gat Har'el Merlot 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Clos De Gat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Clos De Gat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Clos de Gat Har'el Merlot 2020
Právě si prohlížíte...

629,- Kč