Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chateau Purcari Viorica de Purcari 2020

Chateau Purcari Viorica de Purcari 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chateau Purcari Viorica de Purcari 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Chateau Purcari Viorica de Purcari 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 4 let. Podávejte dobře vychlazené.Moldavsko je domovem jednoho z nejzajímavějších východoevropských vinařství na vzestupu, Chateau Purcari, jehož dlouhá a vznešená historie sahá až do 19. století, kdy zde francouzští osadníci začali experimentovat s výsadbou odrůd Bordeaux. Podmínky v tomto jihovýchodním koutě Moldavska jsou ideální pro výrobu prvotřídních vín díky blízkosti Černého moře a vynikající půdě velmi podobné té v Bordeaux.V posledních letech si vinařství získalo mezinárodní pozornost díky vynikajícím v...ínům, jako je Viorica de Purcari, které bylo v roce 2020 vyhlášeno nejlepším vínem výstavy a získalo 97 bodů na Decanter World Wine Awards. Toto lehké a jemné bílé víno je vyrobeno z místní odrůdy Viorica, která se pro zajištění kvality sklízí ručně a vinifikuje podle tradičních vinařských postupů.Toto okouzlující bílé víno připomínající květinový a aromatický muškát je plné zimolezu, akácie a citrusových tónů. První doušek odhalí jasnou a v ústech lahodící svěžest, lehké tělo a dobře zakulacenou chuť peckovin, která přetrvává na jazyku. Vychutnejte si toto svěží bílé víno k čerstvým mořským plodům, sushi a listovým salátům nebo jednoduše jako aperitiv v horkém letním dni na zahradě či u bazénu.

Produkt je výrobek značky Chateau Purcari ,distribuovaný s EAN kódem 4840472018129.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Chateau Purcari, Nápoje Chateau Purcari, Alkoholické nápoje Chateau Purcari, Víno Chateau Purcari.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chateau Purcari Viorica de Purcari 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chateau Purcari a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chateau Purcari najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chateau Purcari Viorica de Purcari 2020
Právě si prohlížíte...

317,- Kč