Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chateau Purcari Pinot Grigio de Purcari 2021

Chateau Purcari Pinot Grigio de Purcari 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chateau Purcari Pinot Grigio de Purcari 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Chateau Purcari Pinot Grigio de Purcari 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 4 let. Podávejte dobře vychlazené.Chateau Purcari je nejstarší vinařství v Moldavsku, které má starobylé vinařské dědictví sahající tisíce let do minulosti. V roce 1827 vydal car Mikuláš zvláštní dekret, kterým zde bylo založeno první oficiální vinařství v tehdejší Besarábii. Dnes se vinařství těší oživení díky výjimečnému terroir svých vinic, které leží v blízkosti Černého moře na půdách bohatých na rubidium podobně jako v Bordeaux.Toto svěží a osvěžující Rulandské modré je vyrobeno z ručně sklizených hroznů, kt...eré se vinifikují tradičními místními vinařskými technikami. Pro zachování přirozené aromatičnosti a svěžesti odrůdy je víno kvašeno v nerezových tancích a lahvováno ještě v mladém stavu.Výsledkem je jasné a živé bílé víno, které překypuje tóny citronové kůry, sadového ovoce a nádechem sušených bylin a květinové vůně. Na patře se projevuje lahodná svěžest, lehké tělo a čistý, čistý závěr, díky němuž se toto víno skvěle hodí k mořským plodům, grilovaným rybám a kuřecímu masu, sushi a listovým salátům. Je také skvělou volbou pro vychutnání v horkém letním dni jako aperitiv na zahradě nebo u bazénu, třeba spolu s talířem sýrů nebo uzenin.

Produkt je výrobek značky Chateau Purcari ,distribuovaný s EAN kódem 4840472012738.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Chateau Purcari, Nápoje Chateau Purcari, Alkoholické nápoje Chateau Purcari, Víno Chateau Purcari.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chateau Purcari Pinot Grigio de Purcari 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chateau Purcari a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chateau Purcari najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chateau Purcari Pinot Grigio de Purcari 2021
Právě si prohlížíte...

317,- Kč