Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Chateau Latour-Martillac Lagrave-Martillac Pessac-Leognan 2018

Chateau Latour-Martillac Lagrave-Martillac Pessac-Leognan 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chateau Latour-Martillac Lagrave-Martillac Pessac-Leognan 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Chateau Latour-Martillac Lagrave-Martillac Pessac-Leognan 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 25 let. Před pitím dekantujte. Château Latour-Martillac má stejně jako mnoho jiných francouzských vinařství v oblasti Bourdeaux bohatou historii. Jeho jméno je odvozeno od věže, která stojí na hlavním nádvoří a je pozůstatkem pevnosti postavené ve 12. století předky Montesquieu. Kameny z tvrze byly později použity na stavbu stávajícího zámku na konci 18. století. Inspirován štěrkovým vrcholem kopce s ideální expozicí, narouboval Edouard Kressmann v roce 1884 pozemek s vinicí. Edouardův nejstarší syn Alfred převza...l majetek v roce 1930 a použil název Château LaTour-Martillac, aby nebyl zaměňován s proslulým medockým Château Latour. O tři generace a téměř 30 hektarů později se vinice pro červená vína skládají z klasických bourdeauxských odrůd včetně Cabernet Sauvignon, Merlot a Petit Verdot. Lagrave-Martillac Pessac-Léognan je směsí Cabernetu a Merlotu s příměsí Petit Verdot. Ve vůni se otevírá bohatý buket černého ovoce, tabákových listů a kůže s tóny vlašského ořechu a zemité kořenitosti. Po 16 až 18 měsících strávených ve francouzských dubových sudech je chuť kulatá a plyšová, s mohutnými, ale hedvábnými tříslovinami a vyváženou kyselinou a komplexností. V chuti se objevuje vanilka, hřebíček, tmavé třešně a káva. Toto víno vykazuje dlouhou zralost a dobře se páruje s vydatnými masovými pokrmy, zrajícími sýry, houbovými lanýži a kachními prsy.

Produkt je výrobek značky Chateau Latour-martillac ,distribuovaný s EAN kódem 3508692118401.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Chateau Latour-martillac, Nápoje Chateau Latour-martillac, Alkoholické nápoje Chateau Latour-martillac, Víno Chateau Latour-martillac.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chateau Latour-Martillac Lagrave-Martillac Pessac-Leognan 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Chateau Latour-martillac a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Chateau Latour-martillac najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chateau Latour-Martillac Lagrave-Martillac Pessac-Leognan 2018
Právě si prohlížíte...

661,- Kč