Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut

Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Není třeba dekantovat. Značku Veuve Olivier & Fils založili v roce 1955 Liliane Olivier a její syn Pierre, ve skutečnosti však společnost existuje již od roku 1922, kdy Lilianin pradědeček Edmond vyráběl a prodával své šampaňské pod názvem "Terroir des Buttes". Vinařství vždy velmi pečlivě dbalo na zachování autenticity svých terroirů. Osmnáct hektarů vinic, které se nacházejí v srdci údolí Marny na jižních svazích, obhospodařuje Sandrine, která je nyní ve vedení společnosti, udržitelným způsobem. Ve směs...i tohoto elegantního šampaňského, které krásně reprezentuje styl domu, převládá Pinot Meunier, réva, která dává vína s velkou svěžestí a dobrou koncentrací ovoce s podmanivými exotickými nuancemi. Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut je měkké, plné víno s voňavými citrusovými tóny, které mu dodávají svěžest a živost. V ústech se projevuje velmi příjemnou jemností a velkou svěžestí s anýzovým a mátovým závěrem. Skvěle se hodí jako aperitiv a je naprostou nezbytností ke grilovaným krevetám a hřebenatkám, filetu z tresky nebo vepřovému filet Mignon. Výborně se hodí také k sýru Mont d'Or. Vychutnejte si ho dobře vychlazené při teplotě 8-10 °C.

Produkt je výrobek značky Champagne Veuve Olivier & Fils ,distribuovaný s EAN kódem 703674342659.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Champagne Veuve Olivier & Fils, Nápoje Champagne Veuve Olivier & Fils, Alkoholické nápoje Champagne Veuve Olivier & Fils, Víno Champagne Veuve Olivier & Fils.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Champagne Veuve Olivier & Fils a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Champagne Veuve Olivier & Fils najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Champagne Veuve Olivier & Fils Carte d'Or Brut
Právě si prohlížíte...

733,- Kč