Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Caymus Suisun Grand Durif 2018

Caymus Suisun Grand Durif 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Caymus Suisun Grand Durif 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Caymus Suisun Grand Durif 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let. Dekantujte 1 hodinu před podáváním. Údolí Suisun Valley se stalo AVA v roce 1982, přesto zůstává téměř neobjevené, schované pouhých 30 minut jízdy od Napy. Podobně jako Napa Valley v 60. letech 20. století je to stále převážně zemědělská oblast s mnoha zemědělci, kteří tuto půdu obdělávají již po generace. Díky rodině Wagnerových, která založila legendární vinice Caymus Vineyards v Napě, získává oblast pomalu pověst výjimečných vín, jako je toto Petite Sirah nebo "Durif", jak se této odrůdě také říká. Wág...nerovi se rozhodli označit tuto lahvičku jako "Grand Durif" jako uznání jejího opulentního a luxusního stylu, který je formován teplými dny a chladnými nocemi v údolí Suisun. Víno je vyrobeno ze starých vinic Petite Sirah, které rodina objevila v údolí a které dávají malé množství obzvláště bohatého a koncentrovaného ovoce. Jakmile je víno ve sklenici, okamžitě si všimnete inkoustově černého odstínu, který je pro Petite Sirah tak typický, a komplexní, mnohovrstevnaté vůně drcených ostružin, cassis, tmavých švestek a divokých bylin. Na patře se objeví velkorysé plné tělo, přilnavé třísloviny a šťavnatá chuť tmavých bobulí, která zůstává na jazyku spolu s tóny koření, tabákových listů a dřevěného kouře. Ideální na další desetiletí ve sklepě, i když si ho můžete vychutnat i nyní spolu s vydatnými pokrmy z červeného masa.

Produkt je výrobek značky Caymus ,distribuovaný s EAN kódem 017224710004.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Caymus, Nápoje Caymus, Alkoholické nápoje Caymus, Víno Caymus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Caymus Suisun Grand Durif 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Caymus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Caymus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Caymus Suisun Grand Durif 2018
Právě si prohlížíte...

2089,- Kč