Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Catena Zapata Catena Malbec 2019

Catena Zapata Catena Malbec 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Catena Zapata Catena Malbec 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Catena Zapata Catena Malbec 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Catenové jsou nejslavnější argentinskou vinařskou rodinou díky vizi Nicholase Cateny Zapaty, který pomohl zemi zapsat na mapu vysokohorského Malbeku. Catenové vyrábějí víno v Argentině již od roku 1902 a rodinné sídlo v současnosti vede čtvrtá generace rodiny, Laura Catena, která vyčerpávajícím způsobem studuje jedinečný terroir Mendozy, aby mohla vyrábět ta nejlepší vína.Hrozny pro toto víno pocházejí ze tří vysoko položených vinic na úpatí nádherného pohoří And. Lunlu...nta leží v nadmořské výšce 920 metrů, El Cepillo v 1090 metrech a Gualtallary v 1450 metrech. Díky těmto jedinečným podmínkám dosahují hrozny optimální zralosti, aniž by ztratily svou přirozenou svěžest a aromatický charakter.Ve vinařství se hrozny několik dní macerují a poté se šťáva fermentuje pomocí divokých kvasinek. Mladé víno zraje 12 měsíců v dubových sudech, přičemž přesný typ použitého sudu závisí na tom, jaký bude nejlépe vyhovovat danému ročníku a pozemku vinice. Výsledkem je šťavnatý, ovocný Malbec s dostatkem tmavého ovoce, měkkými a zralými tříslovinami a velmi dlouhým závěrem.

Produkt je výrobek značky Catena Zapata ,distribuovaný s EAN kódem 7794450008053.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Catena Zapata, Nápoje Catena Zapata, Alkoholické nápoje Catena Zapata, Víno Catena Zapata.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.34 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Catena Zapata Catena Malbec 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Catena Zapata a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Catena Zapata najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Catena Zapata Catena Malbec 2019
Právě si prohlížíte...

391,- Kč