Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Catena Zapata Adrianna Vineyard River Stones Malbec 2019

Catena Zapata Adrianna Vineyard River Stones Malbec 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Catena Zapata Adrianna Vineyard River Stones Malbec 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Catena Zapata Adrianna Vineyard River Stones Malbec 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 20 let. Doporučuje se dekantovat po dobu jedné hodiny. Historie argentinského vinařství Catena Zapata se začala psát v roce 1902, kdy Nicola Catena, který emigroval z Itálie za štěstím, vysadil v Mendoze svou první vinici Malbec. V té době byla tato oblast, vyznačující se chudou půdou, evropskými přistěhovalci zavrhována kvůli nízké úrodnosti. Nicolasi Catenovi se podařilo identifikovat a pochopit potenciál těchto půd, které jsou ideální pro kvalitní pěstování vinné révy, a uskutečnit skutečnou malbeckou revoluci.... Ze slavné vinice Adrianna vyrábí výjimečná vína, bílá i červená, s velmi omezenou produkcí. Přirozeně nízké výnosy a pomalé zrání během léta dodávají vínům eleganci, vyváženost a úžasně jemné třísloviny. Hrozny pro výrobu River Stones pocházejí z nejskalnatější části vinice Adrianna, která je vystavena na severu. Víno představuje červenou verzi Bílých kamenů a zraje 20 měsíců v dubových sudech. Je to víno, které nabízí sílu a eleganci, má tmavě fialovou barvu a odstíny, které mají tendenci být modročerné. Ve vůni se projevuje komplexní aromatický profil tmavého bobulového ovoce (zejména ostružin a cassis) s jemnými květinovými tóny a nádechem vanilky a kávy. V ústech je koncentrované a rafinované, s pevnými, ale kulatými tříslovinami. Intenzivní mineralita se rozvíjí v dlouhém a harmonickém závěru. Vyzkoušejte ho k hovězí pečeni podávané s houbovou omáčkou.

Produkt je výrobek značky Catena Zapata ,distribuovaný s EAN kódem 7794450005304.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Catena Zapata, Nápoje Catena Zapata, Alkoholické nápoje Catena Zapata, Víno Catena Zapata.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Catena Zapata Adrianna Vineyard River Stones Malbec 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Catena Zapata a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Catena Zapata najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Catena Zapata Adrianna Vineyard River Stones Malbec 2019
Právě si prohlížíte...

4149,- Kč