Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2020

Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 10 let. Dekantujte 2 hodiny.Hluboká rubínová barva, ve vůni se projevují zralé třešně, černé bobule a švestky s dalšími tóny brusinek, kůže, cedru a hřebíčku. V chuti se uvolňuje nádherná směs chutí, jako je jahodový džem, zralé maliny, perník a karamel, dokonale promíchaná s toastem a doutníkem. V ústech je téměř plné s dobrým obsahem tříslovin, které jsou dokonale vyvážené kyselinou a alkoholem. Jedná se o krásně komplexní víno s mnoha vrstvami - špičkový Pinot, který je radost pít. Závěr je dlouhý a vytrvalý, ...jen s nádechem malin a skořice v závěru.Skvělé k samostatnému pití nebo ještě lepší v kombinaci s lososem, vepřovým masem, těstovinami, hovězím masem nebo šunkou.Jméno Belle Glos pochází od vinaře Josepha Wagnera, který ho pojmenoval na počest své babičky Lorny Belle Glos Wagner, která byla spoluzakladatelkou společnosti Caymus.Hrozny se sklízely brzy ráno, dokud byly ještě chladné. Před studenou macerací v nerezových tancích, která může trvat až 2 týdny, byly ručně tříděny a zbaveny stopek. Používá se pouze volně tekoucí šťáva, což zajišťuje špičkovou kvalitu a vynikající vína. Tato šťáva byla před lahvováním 9 měsíců sudována ve francouzském dubu, z toho 60 % v novém.

Produkt je výrobek značky Belle Glos ,distribuovaný s EAN kódem 855622000118.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Belle Glos, Nápoje Belle Glos, Alkoholické nápoje Belle Glos, Víno Belle Glos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.47 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Belle Glos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Belle Glos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Belle Glos Clark & Telephone Pinot Noir 2020
Právě si prohlížíte...

1612,- Kč