Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Aurelio Settimo Barolo 2017

Aurelio Settimo Barolo 2017

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Aurelio Settimo Barolo 2017 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Aurelio Settimo Barolo 2017 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let.Dekantujte 2 hodinyIntenzivní granátová barva s fialovými záblesky, tento ročník se skvěle pije již nyní a má před sebou ještě velmi dlouhý život. Chuť nabízí plné, dobře vyvážené víno s jemnou tříslovinou a skvělou kyselinkou. Ovoce je vyzrálé, třešně, švestky a maliny jsou intenzivní a objevuje se i jemnější tón koření a vanilky. Objevují se také tóny čokolády, moka a máslový efekt dubového zrání. Závěr je dlouhý a končí tóny skořice a vanilky. Opravdu skvělé víno, které se výborně hodí ke steakům, zvěři...ně, zvěřině, paštikám a silným sýrům. Ve společnosti Aurelio Settimo se vyrábějí pouze ta nejlepší vína, která nesou status DOC a DOCG pro červená vína. Vinifikace probíhá tradičními metodami s dlouhým kvašením na slupkách (15-20 dní), které z vína vytáhne maximum barvy a tříslovin. To pak zraje ve velkých dubových sudech, které obvykle pojmou 2 500 až 3 500 litrů po dobu dvou let před lahvováním.

Produkt je výrobek značky Aurelio Settimo ,distribuovaný s EAN kódem 8024411580175.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Aurelio Settimo, Nápoje Aurelio Settimo, Alkoholické nápoje Aurelio Settimo, Víno Aurelio Settimo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.31 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aurelio Settimo Barolo 2017 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aurelio Settimo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aurelio Settimo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aurelio Settimo Barolo 2017
Právě si prohlížíte...

953,- Kč