Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Antinori Tignanello 2018

Antinori Tignanello 2018

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Antinori Tignanello 2018 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Antinori Tignanello 2018 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 20 let. Před podáváním 1 hodinu dekantujteTignanello, jedno z vlajkových vín rodiny Antinori, se vyrábí pouze v nejlepších ročnících, z vinice Tignanello vysoko v kopcích Chianti Classico. Víno Tignanello s neprůhlednou rubínovou barvou a fialovými odlesky na okraji vykazuje vůni černého rybízu, okvětních lístků růží, kůže a kirsch. V hutném, pevném patře se objevuje chuť červených třešní, hlíny, železa a tabáku s hedvábnými tříslovinami a svěžím závěrem.Vína na bázi odrůdy Sangiovese nebo Cabernet si přímo říkaj...í o červené maso, díky své schopnosti být bohatá, tříslovitá a zároveň svěží. Toto víno, směs obou, jednoznačně volá po velkém steaku, nejlépe Bisteca Fiorentina pokapaném čerstvě vylisovaným extra panenským olivovým olejem z oblasti Chianti.Tignanello je legendární víno, které má na svém kontě mnoho prvenství: první italské víno na bázi Sangiovese, které zrálo v nových sudech z francouzského dubu, první toskánské červené víno, při jehož výrobě byly použity jiné než původní mezinárodní odrůdy, a jedno z prvních vín z oblasti Chianti Classico, při jehož výrobě nebyla použita klasická, ale do značné míry opovrhovaná technika přimíchávání bílého vína do červeného vína kvůli svěžesti. Bylo to také jedno z prvních vín z řady nazývané Super Tuscans: vína, která se zpočátku, když byla v 70. letech 20. století uvedena na trh, musela právně nazývat stolními víny, protože porušovala italské konvence a zákony, protože používala mezinárodní, a nikoli domácí odrůdy. Nyní patří k nejlépe hodnoceným a uznávaným vínům na světě a udávají směr novému italskému vinařskému myšlení.

Produkt je výrobek značky Antinori ,distribuovaný s EAN kódem 8001935124504.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Antinori, Nápoje Antinori, Alkoholické nápoje Antinori, Víno Antinori.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.31 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antinori Tignanello 2018 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antinori a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antinori najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antinori Tignanello 2018
Právě si prohlížíte...

5315,- Kč