Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 15 let. Doporučuje se dekantovat půl hodiny. Starobylý rodinný podnik s dlouholetou tradicí, vinařství Antinori, které hraje zásadní roli v tom, že se italské víno dostalo na světovou špičku, vlastní četné statky Guado al Tasso, Pian Delle Vigne, La Braccesca a Castello Della Sala nacházející se mezi Bolgheri, Montalcino, Montepulciano a Orvieto. Panství La Braccesca se rozkládá na celkové ploše 420 hektarů a skládá se ze dvou samostatných celků: historického jádra společnosti, které se nachází v oblasti Montepul...ciano, a 162 hektarů vinic na úpatí kopců v okolí Cortony. Právě v této oblasti našla Syrah, historická odrůda z Rhôny, svou italskou půdu a produkuje vína s velkou koncentrací a komplexností. Víno zraje ve dřevě přibližně 18 měsíců a poté leží dalších 14 měsíců v láhvi. Bramasole je silné červené víno, bohaté a elegantní, které může krásně zrát. Ve vůni se objevuje voňavé aroma černého ovoce a tóny tabáku. V ústech je to teplé a obklopující víno s měkkými tříslovinami a typickými příchutěmi odrůdy, jako je lékořice a černý pepř. Závěr je dlouhý a elegantně kořeněný. Skvěle se hodí k pečeným masům, jehněčímu masu a vepřové panence na pepři.

Produkt je výrobek značky Antinori ,distribuovaný s EAN kódem 8001935001997.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Antinori, Nápoje Antinori, Alkoholické nápoje Antinori, Víno Antinori.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antinori a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antinori najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019
Právě si prohlížíte...

1218,- Kč