Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Antinori Castello della Sala Conte della Vipera 2021

Antinori Castello della Sala Conte della Vipera 2021

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Antinori Castello della Sala Conte della Vipera 2021 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Antinori Castello della Sala Conte della Vipera 2021 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 8 let. Není třeba ji dekantovat. Antinori patří k nejvýznamnějším rodinám na italské vinařské scéně a ve více než šestisetleté historii přispěla v průběhu 26 generací k pozvednutí kvality toskánských vín na vyšší úroveň a proslavila je po celém světě. Společnost, která se stala téměř impériem, rozšířila své hranice i mimo Toskánsko. V Umbrii, několik kilometrů od Orvieta, vlastní rodina Antinori statek Castello Della Sala, který se rozkládá na 500 hektarech půdy. Bílé víno Conte Della Vipera, vyráběné z hroznů od...růd Sauvignon Blanc a Semillon z vinic panství Castello Della Sala, je štíhlé a velmi svěží. Vinice se nacházejí v nadmořské výšce mezi 250 a 350 m n. m. na půdách bohatých na zkameněliny. Kvašení probíhá při kontrolované teplotě v nerezových tancích, kde víno zůstává k zušlechtění až do lahvování. Jeho barva je světle slámově žlutá, se světle nazelenalými odlesky. Ve vůni víno uvolňuje rozsáhlý buket ovocných vůní, od citrusových plodů, peckovin až po exotické ovoce. V chuti se jedná o svěží a přímé víno, které se snadno pije a má dobrý charakter. Skvěle se hodí k receptům založeným na rybách a měkkýších.

Produkt je výrobek značky Antinori ,distribuovaný s EAN kódem 80019350948100.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Antinori, Nápoje Antinori, Alkoholické nápoje Antinori, Víno Antinori.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Antinori Castello della Sala Conte della Vipera 2021 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Antinori a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Antinori najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Antinori Castello della Sala Conte della Vipera 2021
Právě si prohlížíte...

795,- Kč