Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Andre Brunel Les Cailloux Chateauneuf du Pape 2020

Andre Brunel Les Cailloux Chateauneuf du Pape 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Andre Brunel Les Cailloux Chateauneuf du Pape 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Andre Brunel Les Cailloux Chateauneuf du Pape 2020 .

Detailní informace

Skladování ve sklepě až 15 let. Před podáváním se doporučuje půl hodiny dekantovat. Domaine André Brunel je rodinné sídlo ze 17. století, které patří k elitě Châteauneuf du Pape. Vinice Les Cailloux se rozkládají ve třech apelacích: vlajkovou apelací je samozřejmě Châteauneuf-du-Pape s 21 hektary, jejíž půdy jsou různorodé, zvlněné oblázky, písky a jíly; Côtes du Rhône se 40 hektary vinic a hlinitopísčitými naplaveninami; a Vin de Pays de Vaucluse s 30 hektary vinic na říčních naplaveninách. Vinice Les Cailloux jsou osázeny především odrůdami G...renache, Mourvèdre, Syrah, Cinsault pro červená vína a Roussanne, Grenache blanc, Clairette pro bílá vína. Hrozny pocházejí z více parcel, z nichž každá má své vlastní vlastnosti, které dodávají tomuto vínu neuvěřitelnou komplexnost. Pečlivá analýza terroir umožnila určit nejvhodnější odrůdy a nejvhodnější způsoby obhospodařování vinic. Průměrné stáří vinic je 60 let. Toto červené víno Châteauneuf-du-Pape Les Cailloux nese svůj název podle nesčetných vyválcovaných oblázků, které se nacházejí ve vinicích a které jsou původem názvu statku. Ve vůni se objevuje intenzivní aroma červeného ovoce a jemný dřevitý nádech. V chuti se ovoce opět spojuje s komplexní vůní křovin, bílého pepře a pomerančové kůry. Třísloviny jsou vyvážené a elegantní. Vyzkoušejte ho k hovězí svíčkové, jehněčímu nebo kachně.

Produkt je výrobek značky Andre Brunel ,distribuovaný s EAN kódem 703674344295.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Andre Brunel, Nápoje Andre Brunel, Alkoholické nápoje Andre Brunel, Víno Andre Brunel.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Andre Brunel Les Cailloux Chateauneuf du Pape 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Andre Brunel a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Andre Brunel najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Andre Brunel Les Cailloux Chateauneuf du Pape 2020
Právě si prohlížíte...

944,- Kč