Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Alma Negra M Blend 2020

Alma Negra M Blend 2020

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Alma Negra M Blend 2020 z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Alma Negra M Blend 2020 .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 7 let. Před podáváním není třeba dekantovat.Alma Negra znamená ve španělštině "Černá duše" a odkazuje na svůdný charakter hroznů odrůdy Bonarda, z nichž byla vyrobena většina vín této jedinečné značky. Bonarda se hojně používá k výrobě živých a ovocných červených vín v Argentině, kde je považována za druhou národní odrůdu po Malbecu. Společnost Alma Negra založil vinař čtvrté generace Ernesto Catena, syn světoznámého enologa Nicoláse Cateny Zapaty, jehož tvrdá práce pomohla Argentině získat celosvětovou pověst vý...jimečných vín Malbec.Ernesto jde ve šlépějích svého otce a jeho posláním je seznámit svět s druhou nejvýznamnější argentinskou odrůdou - bonardou. Zaměřuje se na výrobu vín, která se snadno pijí a zároveň jsou lahodná bez jakéhokoli náznaku okázalosti. To se týká i vinařství a vinic, kde se snaží pracovat v souladu s přírodou, vyhýbá se chemickému ošetření a pracuje podle biodynamických zásad.Hrozny pro toto lahvování pocházejí z Vistaflores v Mendoze, kde vysoká nadmořská výška pomáhá vytvářet svěží zralé ovoce s výraznou chutí a vůní. Po vinifikaci zraje mladé víno 8 měsíců ve francouzských a amerických dubových sudech. Výsledkem je tmavé a pohledné červené víno, které je plné zralých třešní, švestek a drcených bobulí spolu s plným tělem, pevnými tříslovinami a velmi dlouhým závěrem s tóny hřebíčku, skořice a hořké čokolády.

Produkt je výrobek značky Alma Negra ,distribuovaný s EAN kódem 089419278132.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Alma Negra, Nápoje Alma Negra, Alkoholické nápoje Alma Negra, Víno Alma Negra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.30 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Alma Negra M Blend 2020 a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Alma Negra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Alma Negra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Alma Negra M Blend 2020
Právě si prohlížíte...

584,- Kč