Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Alma Negra Brut Nature Rose

Alma Negra Brut Nature Rose

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Alma Negra Brut Nature Rose z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, alkoholické nápoje, víno, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu 8wines a budete spokojení s dodaným Alma Negra Brut Nature Rose .

Detailní informace

Lze skladovat ve sklepě po dobu 3 let. Podávejte vychlazené.Alma Negra neboli "Černá duše" je pojmenována podle tmavého, pohledného charakteru hroznů odrůdy Bonarda, z nichž byla vyrobena první vína této značky. Vinařství je dítětem čtvrté generace vinaře Ernesta Cateny, syna světoznámého argentinského enologa Nicoláse Cateny Zapaty, který pomohl zemi zapsat na mapu vín Malbec nejvyšší kvality.Ernesto se snažil vtisknout argentinské vinařské scéně svou vlastní jedinečnou pečeť díky silnému tvůrčímu nasazení a odhodlání vytvářet vína, která jsou... nenáročná a lahodná k pití. Na vinici a ve vinařství trvá na práci v souladu s přírodou, kdekoli je to možné, včetně používání biodynamických postupů a vyhýbání se chemickému ošetření.Ernesto's Brut Nature Rosé je směs Malbec a Pinot Noir pocházející z vinic v podoblastech Vistaflores a Guallataray v Mendoze. Nadmořská výška zde dosahuje 1100, resp. 1300 metrů nad mořem, což zajišťuje plné dozrání hroznů při zachování svěžesti a aromatických látek. Toto šumivé víno se vyrábí metodou Champenoise, stejnou jako u šampaňského, s druhotným kvašením v láhvi a osmiměsíčním zráním na kalech. Výsledkem je lahodné a živé šumivé víno plné zralých malin, jahod a červených třešní s velkorysými proudy drobných bublinek.

Produkt je výrobek značky Alma Negra ,distribuovaný s EAN kódem 089419277135.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Alma Negra, Nápoje Alma Negra, Alkoholické nápoje Alma Negra, Víno Alma Negra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.32 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Alma Negra Brut Nature Rose a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, alkoholické nápoje sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Alma Negra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Alma Negra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Alma Negra Brut Nature Rose
Právě si prohlížíte...

489,- Kč