Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Viking Technology Solar HD HDs01 4G Černá

Viking Technology Solar HD HDs01 4G Černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Viking Technology Solar HD HDs01 4G Černá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Viking Technology Solar HD HDs01 4G Černá .

Detailní informace

Solární HD kamera VIKING HDs01 4G s otočným motorizovaným objektivem, ochranou IP66 a silným nočním infračerveným viděním až 30m. Vhodná pro zabezpečení prostorů bez možnosti napájení. Díky solárnímu panelu je kamera zcela nezávislá na el.síti.Připojení kamery je zajištěno 4G modemem s podporou LTE. Tato kamera Vám nabízí vysoké rozlišení FullHD 1080P (1920x1080 pix...el), které Vám poskytne vždy věrný obraz.Tato kamera má integrovaný slot na standardní paměťové karty MicroSD.Nahrané video se kóduje do formátu H.265 a H.264+. Video můžete buď ukládat na TF kartu, cloud, nebo pomocí aplikace sledovat on-line.Před spuštěním kamery stačí vložit TF/micro SD kartu, aktivní SIM kartu, velice jednoduše spárovat s mobilní aplikací a kamera je on-line a připravena k přenosu obrazu i zvuku, ve dne i v noci.Solární HD kamera Viking HDs01 4G je napájena solárním panelem s výkonem 10W, nebo USB-C. Díky své integrované baterii vydrží bez problému pořizovat záznam i v době, kdy zrovna není vydařený slunečný den. Tato kamera díky své funkci automatického uspání výrazně šetří spotřebu energie. Akonáhle kamera zaznamená pohyb bude automaticky probuzena a plně aktivní.Solární panel s výkonem 10W zajistí potřebné nabíjení baterií (v závislosti na světelných podmínkách), pro neomezený provoz 4G kamery.Díky dálkovému motorizovanému pohonu je možné kamerou otáčet až 350° Hor. a 90° Ver.Aplikace UBox umožní pohodlný vzdálený přístup, ovládání kamery, pořizování záznamů či upozornění v případě detekce pohybu.Tato kamera je vybavená mikrofonem i reproduktorem pro obousměrný přenos zvuku.Solární HD kamera VIKING HDs01 4G je vybavena IR nočním viděním. S touto funkcí Vám neunikne žádný pohyb ani v noci. Pro ještě lepší viditelnost, můžete vzdáleně zapnout LED diody s dosahem 30m. Země původu: Čína Šířka (cm): 23.5 Hloubka (cm): 11.5 Výška (cm): 24.0 Barva podle výrobce: Black Barva: Černá Hmotnost: 1,6 kg Rozlišení: 1080p HD IP Ochrana: 66 Vestavěný reproduktor: Ano Mikrofon: Ano Typ snímače: CMOS Technologie: Night Vision Kompatibilní s: Android Napájení: USB Zorné pole: 355° Konektivita: GSM Balení obsahuje: Manuál Kapacita baterie: 1440 mAh Balení obsahuje: Nabíjecí kabel USB Adaptér součástí: Ne Podporované formáty: H.265 Podporované formáty: H.264 Provoz na baterie: Ano Kompatibilní s: iOS Paměťové médium: SD karta Slot pro paměťovou kartu: Micro SD

Produkt je výrobek značky Viking Technology ,distribuovaný s EAN kódem 8595656507109.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Viking Technology, Fotoaparáty a kamery Viking Technology, Videokamery Viking Technology.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail
2 875,- Kč
Detail
2 107,- Kč
Detail
1 139,- Kč
1 062,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Viking Technology Solar HD HDs01 4G Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Viking Technology a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Viking Technology najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Viking Technology Solar HD HDs01 4G Černá
Právě si prohlížíte...

5490,- Kč