Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reolink E1 Outdoor Bílá

Reolink E1 Outdoor Bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reolink E1 Outdoor Bílá z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty a kamery, videokamery, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Reolink E1 Outdoor Bílá .

Detailní informace

Malá E1 Outdoor s inteligentní technologií, která se snadno nastaví a schová, rozpozná lidi a vozidla, umožňuje komunikaci na dálku v reálném čase a nabízí barevné noční vidění se zapnutým přisvícením. S kamerovou technologií analýzy tvarů osob a vozidel nabízí E1 Outdoor přesnou detekci a tím výrazně snižuje falešné poplachy při pohybu běžných předmětů. Tato... PTZ kamera vám umožňuje sledovat váš svět z každého úhlu a může automaticky sledovat pohybující se osobu/auto. Sledujte vetřelce a nenechte je, aby se někde schovali. Poznámka: Sleduje osobu/auto vlevo a vpravo, ale ne nahoru a dolů. Vestavěný mikrofon a reproduktor vám umožňují poslouchat a mluvit s tím, koho kamera zachytí v reálném čase. Adaptér součástí: Ano Barva: Bílá Kompatibilní s: iOS Kompatibilní s: Android Kompatibilní s: macOS Kompatibilní s: Windows Konektivita: Wi-Fi Země původu: Čína Hloubka (cm): 7.3 Zorné pole: Horizontal: 90° Zorné pole: Vertical: 68° Podporované formáty: H.264 Výška (cm): 11.7 Rozhraní: Wi-Fi Optický zoom: 3x Balení obsahuje: Adaptér Balení obsahuje: Manuál Balení obsahuje: Montážní podložka Balení obsahuje: Nálepka Balení obsahuje: Šablona montážního otvoru Balení obsahuje: Reset Needle Balení obsahuje: Šrouby Počet v balení (ks): 1 Napájení: Adaptér Rozlišení: 2560x1920 (5 MP) Typ snímače: CMOS Vestavěný reproduktor: Ano Technologie: Night Vision Hmotnost: 380 g Šířka (cm): 8.4 Mikrofon: Ano Paměťové médium: SD karta Paměťové médium: Cloud Slot pro paměťovou kartu: Micro SD (max 128 GB)

Produkt je výrobek značky Reolink ,distribuovaný s EAN kódem 6972489773055.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Reolink, Fotoaparáty a kamery Reolink, Videokamery Reolink.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

963,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Reolink E1 Outdoor Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty a kamery sleva, videokamery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reolink a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reolink najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reolink E1 Outdoor Bílá
Právě si prohlížíte...

4290,- Kč