Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

DAM Camovision Belly Boat

Black / Polyester 600D PVC / Dam
4 325,- Kč
Detail

Suzumar Nafukovací člun DS290AL 289 cm

Suzumar Nafukovací člun DS290AL 289 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Suzumar Nafukovací člun DS290AL 289 cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, lodě a vodní sporty, kajaky, kánoe a rafty, veslice a pramice, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Suzumar Nafukovací člun DS290AL 289 cm .

Detailní informace

Tyto čluny jsou určeny pro rodinnou plavbu a sport. Lehká hliníková podlaha je podepřena hliníkovými nosníky pro maximální odolnost s minimální údržbou. Výkon a stabilita odpovídají nejnáročnějším spotřebitelským standardům. Každý model má nafukovací kýl, který zajišťuje vynikající stabilitu. Naše kompletní balíky kombinují tyto pryžov&ea...cute; čluny s vysoce vyvinutými a výkonnými čtyřtaktními závěsnými motory SUZUKI o výkonu 4 až 25 HP. Tři největší modely jsou skutečné sportovní lodě - vzrušující a rychlé. Jsou prostorné a pohodlné a ideálně se hodí pro delší cesty a vysoké rychlosti. Jako v každém nafukovacím člunu SUZUMAR, o bezpečnost na vodě se starají tři samostatné vzduchové komory a nafukovací kýl. Každý model je vybaven vysoko-nosnou příčkou a ochrannou deskou motoru. D-kroužky a otvory pro lano se setkávají v zadní části lodi. Lanové smyčky obklopující člun usnadňují zvedání. Jsou standardní výbavou jako lavička a vesla, taška na přenášení, opravná sada a kotvící lano. SUZUMAR omladil své kombinace lodí a motorů, které jsou navrženy tak, aby splňovaly ty nejnáročnější potřeby našich zákazníků. Portfolio bylo navrženo a vyrobeno podle specifikací stanovených SUZUKI, aby uspokojilo požadavky evropských fanoušků vodáctví. Tyto čluny v kombinaci s přívěsnými motory SUZUKI nabízejí našim zákazníkům vynikající poměr cena/hodnota. Každá loď je vyrobena z vyztuženého třívrstvého PVC.
Šířka : 154 cm Země původu : Čína Užitečné zatížení : 500 kg Délka : 289 cm Materiál : PVC (Polyvinylchlorid) Počet osob : 4 Barva : Bílá Typ podlahy : Hliníková podlaha Počet komor : 3+1 Hmotnost : 47 kg

Produkt je výrobek značky Suzumar.

Procházet zboží z kategorie Sport Suzumar, Outdoorové aktivity Suzumar, Lodě a vodní sporty Suzumar, Kajaky, kánoe a rafty Suzumar, Veslice a pramice Suzumar.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Materiál: PVC
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

DAM Camovision Belly Boat

Black / Polyester 600D PVC / Dam
4 325,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Suzumar Nafukovací člun DS290AL 289 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, lodě a vodní sporty sleva, kajaky, kánoe a rafty sleva, veslice a pramice sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Suzumar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Suzumar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Suzumar Nafukovací člun DS290AL 289 cm
Právě si prohlížíte...

31490,- Kč