Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá

Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá
Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá
Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá
Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá .

Detailní informace

Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá Zajistěte si příjemné osvěžení během horkých letních dnů. Sloupový ventilátor Bionaire BT19 je moderní typ ventilátoru, který se stane skvělým a praktickým doplňkem ve vaší domácnosti. Vynikne v každé místnosti, do které zároveň přinese čerstvý vzduch. Elegantní přístroj o příkonu 50 W vám nabídne 3 rychlosti a 2 funkce. Příjemné a osvěžující proudění vzduchu Funkce Vánek vytváří střídání silnějšího a slabšího foukání, druhá funkce Spánek vytvoří jemn...ou svěžest na noc. Jeho efektivitu zvýší funkce oscilace, kdy se ventilátor bude dle potřeby točit kolem své osy. Vybavený je také časovačem, který lze nastavit až na 8 hodin. Po uplynutí stanovené doby se ventilátor automaticky vypíná. Vše si můžete pohodlně nastavit na jednoduchém a přehledném ovládacím panelu nebo pomocí dálkového ovládání, a to přímo z vašeho křesla. Parametry Dálkové ovládání Ano Počet rychlostí 3 Typ ventilátoru sloupový Příkon 50 W Hlučnost 43 dB Rozměry výrobku 24 x 74 x 24 cm (š x v x h) Hmotnost výrobku 3,4 kg Hmotnost balení cca 4,0 kg Obsah balení Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá Ovladač

Produkt je výrobek značky Bionaire ,distribuovaný s EAN kódem 5060134332045.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bionaire, Domácí spotřebiče Bionaire, Klimatizační zařízení Bionaire, Větráky Bionaire, Ventilátory Bionaire.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bionaire a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bionaire najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ventilátor Bionaire BT19 / černá / šedá
Právě si prohlížíte...

1899,- Kč