Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO

Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO
Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO
Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO
Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – vybaleno/vyzkoušeno. Režimy na míru Elegantní sloupový ventilátor Concept VS5140 disponuje 3 provozní režimy. Normální režim chladí konstantě na nastavenou intenzitu. Přirozený režim mění rychlost proudění vzduchu a tím simuluje jemný vánek. Režim spánku běží v přirozeném režimu a úroveň proudění se každých 30 minut snižuje, abyste během spánku neprochladli. Rychlosti proudění vzduchu Sami si nastavíte, jak rychlé proudění vám bude vyhovovat. K dispozici jsou 3 rychlosti a pro lepší cirkulaci vzduchu můžete ...nastavit oscilaci v úhlu 70° ± 5°. Funkce, které potěší Nastavení nemůže být jednodušší, jelikož každá funkce má své vlastní tlačítko a vše můžete nastavit i dálkovým ovladačem. Nastavíte si rychlost proudění vzduchu, provozní režim, časovač až na 15 hodin po hodinových krocích, nebo otáčení pro rovnoměrné proudění vzduchu. Moderní design Nemusíte se bát, že by se vám domů nehodil. Jeho design je tak neutrální, že zapadne do každé místnosti. Navíc nezabere skoro žádné místo, takže ho můžete umístit i do jakéhokoliv rohu.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003413758.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Neuvedeno, Domácí spotřebiče Neuvedeno, Klimatizační zařízení Neuvedeno, Větráky Neuvedeno, Ventilátory Neuvedeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

CATA SILENTIS 10

Krémová / ABS plast / Cata
547,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sloupový ventilátor Concept VS5140 ROZBALENO
Právě si prohlížíte...

2090,- Kč