Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá

Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá
Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá
Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá
Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá .

Detailní informace

Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá Vychutnejte si intenzivní svěžest přizpůsobenou vašim potřebám při 4 rychlostech, včetně tichého nočního režimu a režimu turbo boost. To vše v atraktivním, moderním designu, který nabízí 120° široký detekční rozsah a zvýšenou bezpečnost pro vás a vaši rodinu. Objevte výkon, který neslyšíte, se stojanovým ventilátorem, který kombinuje hladký chod s maximálním výkonem a maximálním osvěžením (80 m3/min). S pouhými 38 dB(A) při minimální rychlosti je ideální pro nerušené používání př...i spánku, studiu nebo sledování televize. Vlastnosti Zapnutí: Nejvýkonnější ventilátor Turbo Silence Extreme poskytuje intenzivní proudění vzduchu až 80 m3/min při nejvyšší rychlosti  Nic neslyšet: Nejtišší ventilátor Rowenta poskytuje maximální osvěžení s pouhých 38 dBA při nízké rychlosti, je ještě tišší než hladiny hluku zaznamenané v knihovně Přizpůsobte si to: S výběrem ze čtyř rychlostí nabízí tento stojanový ventilátor vlastní chlazení – od Silent Night pro osvěžující nerušený noční spánek až po Turbo Boost pro extrémní osvěžení Pociťte svěžest: 16” hlava osciluje o 120°, aby byla celá místnost rovnoměrně chlazená. Můžete také nastavit výšku stojanu a naklonit hlavu, abyste nasměrovali proud vzduchu přesně tam, kam potřebujete Zůstaňte v bezpečí: Pro klid duše má tento stojanový ventilátor Rowenta dětskou mřížku, která zakrývá lopatky, aby byly malé prsty v bezpečí Parametry Podlahový ventilátor Počet rychlostí 4 Proud vzduchu 4800,0 m3/h Počet lopatek 5 Funkce oscilace Nastavitelná výška Napájení 70 W Hlučnost 38 dB Oscilace Barva bílá Zdroj: Šňůrový - elektrický Rozměry (Š x V x H) 43 x 45,3 x 132 cm Hmotnost 7,84 kg Hmotnost balení cca 8,7 kg Obsah balení Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3121040081563.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Rowenta, Domácí spotřebiče Rowenta, Klimatizační zařízení Rowenta, Větráky Rowenta, Ventilátory Rowenta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.7 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Podlahový ventilátor Rowenta Turbo Silence Extreme+ VU5840 / bílá
Právě si prohlížíte...

2199,- Kč