Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BOT Stojanový smart ventilátor WiFi

BOT Stojanový smart ventilátor WiFi
BOT Stojanový smart ventilátor WiFi
BOT Stojanový smart ventilátor WiFi
BOT Stojanový smart ventilátor WiFi

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BOT Stojanový smart ventilátor WiFi z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, větráky, ventilátory, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným BOT Stojanový smart ventilátor WiFi .

Detailní informace

BOT Stojanový SMART Ventilátor Chytrý ventilátor lze ovládat až čtyřmi způsoby - mobilním telefonem, hlasovými pokyny ve spojení s Google Assistant nebo Amazon Alexa, dálkovým ovladačem nebo lze využít klasické ruční ovládání tlačítky. To z něj dělá ideálního společníka do vícegeneračních domácností, protože jej dokáží ovládat bez problémů členové rodiny všech věkových kategorií.  Chytrý společník do horkých letních dnů Ventilátor je kompatibilní s Google Assistant a Amazon Alexa. Díky tomu umožňuje ovládání hlasem. Pokud upřednostňuj...ete ovládání mobilním telefonem, můžete jej snadno ovládat díky mobilní aplikaci Tuya Smart nebo Smart Life. Ventilátor se tak dá zapnout třeba před příchodem domů tak, aby byly vaše návraty co nejpříjemnější.  Více lopatek pro opravdový výkon Díky nadstandardnímu počtu 8 lopatek (místo obvyklých 3) je tento větrák schopen poskytnout opravdový výkon a zachovat nízkou hlučnost. Pro maximalizaci cirkulace vzduchu v místnosti lze nastavit režim automatického otáčení hlavice v rozsahu 90°.
4 rychlostní režimy + časovač Výběr režimu umožňuje individuální nastavení dle preferencí každého uživatele. Na výběr máte z následujících rychlostí: „Čerstvý vítr“, „Přírodní vítr“, „Automatický“ a „Spánek“. Režim spánek nabízí lehký vánek pro ty, kteří v noci dávají přednost pouze mírnému proudění vzduchu. Pro ty, kteří by rádi měli ventilátor přes noc vypnutý, ale chtěli by jej využívat například při usínání, je k dispozici časovač.  
Detailní informace o tomto ventilátoru si můžete přečíst v článku ZDE.  Klíčové vlastnosti:
Ovládání a nastavení přes aplikace Tuya Smart a Smart Life Podpora Android a iOS Ovladatelný hlasovými asistenty Amazon Alexa a Google Home 4 režimy foukání  Možnost výběru mezi manuálním, SMART ovládáním a ovládáním dálkovým ovladačem Režim časovače
Technické parametry:
WiFi (2,4GHz) propojení s telefonem Hlučnost: na nejnižší výkon: 52.3dB, na nejvyšší výkon 73.3dB Rozměry: až 130 x 40 x 40 cm Hmotnost: 7 kg Napětí: 220V Napájení: 60W Počet rychlostí foukání: 4 Počet čepelí: 8 Materiál: plast

Produkt je výrobek značky Bot.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bot, Domácí spotřebiče Bot, Klimatizační zařízení Bot, Větráky Bot, Ventilátory Bot.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BOT Stojanový smart ventilátor WiFi a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, větráky sleva, ventilátory sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BOT Stojanový smart ventilátor WiFi
Právě si prohlížíte...

1359,- Kč