Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé - 29% sleva

-29%
Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé
Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé
Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé
Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé
599 849 644
599,- Kč

Původní cena: 849,- Kč


Hodnocení:


Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé z kategorie kutilství a řemeslo, topení, větrání a klimatizace, ventilace a kouřovody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé .

Zlevněné zboží

Silnostěnné koleno slouží jako spojovací článek při odvodu spalin z kamen, sporáků na tuhá paliva i krbů. Koleno z ocelového plechu je kompatibilní s ostatními kouřovody o stejné tloušťce plechu a stejném průměru. Parametry:
Průměr kouřovodu: 200 mm Tloušťka plechu: 1,5 mm Barva: černá Klapka kouřovodu: bez klapky Čisticí otvor: Ne Úhel kolena: 90°
Zásady správného zapojení kouřovodů Kouřovody slouží k odvedení spalin z kamen do komína. Aby bylo zapojení bezpečné, je třeba dodržovat základní zásady:
Průměr kouřovodu se ve směru k...ouře nezužuje Kouřovod ve směru proudění neklesá Kouřovod by neměl přesáhnout délku tří metrů Všechna spojení musí být těsná, aby neunikal kouř do místnosti
V našem článku naleznete více informací o jednotlivých typech kouřovodů - k čemu jsou určeny a jak je správně zapojovat. Kouřovody se stejným průměrem Společně lze kombinovat kouřovody o shodném průměru a shodné tloušťce plechu. Pro rozšíření průměru používejte zásadně kouřové redukce, které jsou k tomu určeny. Ve výčtu níže naleznete díly, které mají shodný průměr:
Kouřové roury v délkách od 25 cm do 1 m Roury s klapkou pro regulaci komínového tahu Kouřová kolena v úhlech 90° a 45° a nastavitelná kolena Rozšíření kouřovodu z tohoto průměru kouřovodu Rozšíření kouřovodu na průměr tohoto kouřovodu Přechodky do komína o tomto průměru Redukce do komína z tohoto průměru Zděře - jednoduché i dvojité Růžice Záslepky a víčka
Balení a způsob doručení Produkt Vám standardně doručujeme standardní balíkovou přepravou a je zabalen tak, aby při přepravě nedošlo k jeho poškození. Samotný způsob zabalení ovšem závisí i na počtu objednaných kusů a dalších položkách objednávky. Pokud například objednáváte kouřovody spolu s kamny či sporákem, je možné, že vám bude zboží doručeno na paletě.

Produkt je výrobek značky Eurometal ,distribuovaný s EAN kódem 8594158751102.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Eurometal, Topení, větrání a klimatizace Eurometal, Ventilace a kouřovody Eurometal.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Hmotnost: 3.497 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, topení, větrání a klimatizace sleva, ventilace a kouřovody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Eurometal a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Eurometal najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Eurometal Koleno kouřové 200 mm/90°, silnostěnné 1,5 mm, černé
Právě si prohlížíte... - 29% sleva

599,- Kč