Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá

Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá
Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá
Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá
Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá
18 926 19 520 1638
18 926,- Kč

Původní cena: 19 520,- Kč


Hodnocení:


Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá z kategorie nábytek, zahradní nábytek, venkovní sedací nábytek, venkovní židle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá .

Detailní informace

Moderní a pohodlné křeslo z polyratanu kombinuje styl a funkčnost a bude skvělým doplňkem vaší zahrady. Křeslo je volně kombinovatelné s flexibilním modulárním designem sestavy SANDRA. Toto křeslo je vyrobené z umělého ratanu Virofiber ve vzhledu vodního hyacintu, který se velmi dobře čistí, je odolný, a proto i ideální pro každodenní použití. Má pevný a stabilní kovový rám z práškově lakovaného hliníku a masivní dřevěné nožičky z vysoce kvalitního certifikovaného teaku SVLK Indonesia (třída Premium A). Vysoké odnímatelné podušky na sedák a za ...záda jsou velmi pohodlné, a jelikož mají snímatelné potahy, snadno je dle potřeby vyperete. Potahová vodoodpudivá látka je odolná proti roztržení, nečistotám, plísním a skvrnám, a je také rychleschnoucí. Barva:světle šedý melír / bílátmavě hnědá / bíláhnědá / bílá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:polyratan / masivní teakové dřevo / látka (100% polyester) Rozměry:šířka: 102 cmhloubka: 92 cmvýška: 62,5 cm výška sedu: 46 cm  Dodáváno v demontu. Balení obsahuje:1 x křeslo1 x poduška na sedák1 x poduška na opěradlo,Moderní a pohodlné křeslo z polyratanu kombinuje styl a funkčnost a bude skvělým doplňkem vaší zahrady. Křeslo je volně kombinovatelné s flexibilním modulárním designem sestavy SANDRA. Toto křeslo je vyrobené z umělého ratanu Virofiber ve vzhledu vodního hyacintu, který se velmi dobře čistí, je odolný, a proto i ideální pro každodenní použití. Má pevný a stabilní kovový rám z práškově lakovaného hliníku a masivní dřevěné nožičky z vysoce kvalitního certifikovaného teaku SVLK Indonesia (třída Premium A). Vysoké odnímatelné podušky na sedák a za záda jsou velmi pohodlné, a jelikož mají snímatelné potahy, snadno je dle potřeby vyperete. Potahová vodoodpudivá látka je odolná proti roztržení, nečistotám, plísním a skvrnám, a je také rychleschnoucí. Barva:světle šedý melír / bílátmavě hnědá / bíláhnědá / bílá Výběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná. Materiál:polyratan / masivní teakové dřevo / látka (100% polyester) Rozměry:šířka: 102 cmhloubka: 92 cmvýška: 62,5 cm výška sedu: 46 cm  Dodáváno v demontu. Balení obsahuje:1 x křeslo1 x poduška na sedák1 x poduška na opěradlo

Produkt je výrobek značky De ,distribuovaný s EAN kódem 4250964630041.

Procházet zboží z kategorie Nábytek De, Zahradní nábytek De, Venkovní sedací nábytek De, Venkovní židle De.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 20.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, zahradní nábytek sleva, venkovní sedací nábytek sleva, venkovní židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce De a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku De najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá,Zahradní křeslo SANDRA Dekorhome Hnědá
Právě si prohlížíte...

18926,- Kč