Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky

Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky
Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky
Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky
Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, venkovní ohřívače, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Gavri a budete spokojení s dodaným Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky .

Detailní informace

Infračervený panel Trotec IRD 1800 Je velký rozdíl, zda umístíme topidlo do interiéru, nebo exteriéru. V exteriéru je kvůli vnějším vlivům vyžadován vyšší topný výkon na m2. Rozdíl mezi těmito hodnotami může být až dvojnásobný. Trotec IRD 1800 umístěný v interiéru je schopen vyhřát plochu o rozloze 12 m2, v exteriéru by stejný přístroj zvládl 7 m2. Pokud chcete přístroj umístit do místa, kde je potřebná větší plocha k vytápění, zvažte pořízení více přístrojů, popřípadě jednoho, který bude výkonnější. Výpočet topného výkonu C...hcete-li vypočítat požadovaný topný výkon (ve wattech) pro vaši místnosti, můžete postupovat následovně. Vzorec: m² x W / m² = W plocha místnosti (m²) x doporučený topný výkon na metr čtvereční (W / m²) = požadovaný topný výkon infračerveného ohřívače (W). Příklad výpočtu: U místnosti o velikosti 32 m² s dobrou kvalitou izolace je doporučený požadavek na topný výkon: 32 m² x 100 W / m² = 3200 W Nižší svítivost, než u konkurenčních výrobků Běžné infračervené ohřívače často vyzařují intenzivní oranžovočervené světlo spolu s tepelným zářením, což může být pro někoho nepříjemné. Značka Trotec se proto snaží tento problém eliminovat. Řešením je, že topnou spirálu zabudovala přímo do přístroje tak, aby její záření nebylo vidět. Perfektní a elegantní řešení pro oblasti, kde nechceme, aby světlo ze zářiče narušovalo ostatní světla a tím byl narušen celý koncept místnosti. Třída ochrany IP55 - chrání před vodou, vlhkostí a prachem Infračervené ohřívače jsou k dispozici v mnoha různých provedeních pro vnitřní i vnější použití. Při výběru správného zařízení je důležité si ujasnit, jakým vnějším vlivům bude během svého chodu vystavován. Voda, vlhkost a prach. To jsou největší nepřátelé topidel, kteří se běžně vyskytují v jejich okolí. Třída ochrany IP55 znamená, že kryt přístroje zabrání hromadí prachu a také je odolný vůči tryskající vodě. Snadná instalace, manipulace i údržba Instalace nevyžaduje žádné speciální nástroje, ani znalosti. Nenaruší běžný provoz, je velmi rychlá a jednoduchá. Podle potřeby lze přístroj kdykoliv přemístit bez dalších nákladů. Samotná obsluha je jednoduchá a nevyžaduje žádné speciální znalosti, kvalifikaci nebo školení. Montáž na stěnu i na strop Součástí balení jsou také držáky pro montáž na stěnu nebo na strop. Sálavé topidlo tak můžete umístit prakticky kamkoliv. Díky těmto držákům je možné topidlo nastavovat až do úhlu sklonu 90°. Dálkové ovládání součástí balení Zařízení lze ovládat pouze pomocí dálkového ovládání, které je součástí balení. Z tohoto důvodu mějte ovládání vždy po ruce, v opačném případě nebude možné topidlo ovládat.

Produkt je výrobek značky Trotec ,distribuovaný s EAN kódem 4052138016978.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Trotec, Domácí spotřebiče Trotec, Klimatizační zařízení Trotec, Venkovní ohřívače Trotec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 15.11 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Trotec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Trotec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Trotec IRD 1800, tmavý infračervený tepelný panel, zánovní , záruka 2 roky
Právě si prohlížíte...

4090,- Kč