Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Ride CL-4 Black 24 - 28 cm

Ride CL-4 Black 24 - 28 cm

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Ride CL-4 Black 24 - 28 cm z kategorie sport, outdoorové aktivity, zimní sporty a aktivity, lyžování a snowboarding, vázání na snowboard, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Ride CL-4 Black 24 - 28 cm .

Detailní informace

CL-4 posune vaši jízdu na vyšší úroveň. Šasi série C spojuje hliníkovou patu s polykarbonátovou základní podpěrou. Hliníková pata poskytuje pocit a odolnost hliníku tam, kde to potřebujete, zatímco kompozit nabízí pohodlí a hladkou jízdu. Jednodílný popruh na kotníku nabízí celodenní pohodlí. Vložka vyrovnává vaše klouby pod úhlem ...2,5 stupně a zároveň poskytuje větší pákový efekt nad špičkou a zadní částí desky. CL-4 je navrženo pro jezdce, kteří hledají hladké all-mountain vázání, které je pohodlné po celý den. Technologie C-SERIES COMPOSITE CHASSIS
Šasi série C spojuje patu z extrudovaného hliníku s polykarbonátovou základní podpěrou. Pata poskytuje maximální odezvu, zatímco polykarbonátová podložka pod chodidlem nabízí pohodlnou a hladkou jízdu.
SLIMEBACK™ HIGHBACK
Využívá uretan podobný technologii Slimewalls™. Materiál Slimeback™ pohlcuje nárazy a tlumí vibrace, čímž napomáhá hladké jízdě.
ONE-PIECE ANKLE STRAP
Jednodílný popruh na kotníku navržen pro pohodlí a odolnost. Popruh je vyroben z jednoho materiálu a poskytuje odezvu a pohodlí.
MINIMALIST TOE STRAP
Navržen tak, aby nabízel maximální výkon a odolnost s minimální hmotností a rozptylováním.
LINKAGE RATCHET
Navrženo tak, aby eliminovalo chvění ráčně, což má za následek hladší uživatelský zážitek se stejným úchopem, jaký očekáváte.
CANTED FOOTBED
Ultralehká vložka, která využívá jemných úhlů k vyrovnání kotníků a kolen do přirozenější a pohodlnější polohy. Úhel také poskytuje páku pro ovládání desky bez ovlivnění preferované šířky postoje.
C-SERIES DIECUT BASEPAD
Minimalistická EVA podložka, která se nachází pod vázáním a tlumí vibrace.
PLASTIC DISC
Na rozdíl od hliníku, plastový disk nabízí jezdci větší boční flex.
RIDE BINDING TECHNOLOGY
Neměli jsme v úmyslu znovu vynalézt vázání – rozhodli jsme se ho zdokonalit.
Technické detaily
SPECIFIKACE: All Mountain, park, upravené svahy ODEZVA: Mellow ŠASI: Kompozit DISK: Plast ZÁDA: Slimeback™ (Urethane) POPRUH NA ČLENKU: Jednodílný POPRUH NA ŠPIČCE: Minimalist STÉLKA: Canted ZÁKLADNA: C-Series Diecut RÁČNA: Linkage Ratchet POCIT: 4/10
Barva : Černá Flex : 4 Technologie : Minimalist Toe Strap Technologie : Linkage Ratchet Země původu : Čína Technologie : C-Series Composite Chassis Barva podle výrobce : Black Technologie : Ride Binding Technology Úroveň schopností : Pokročilý Úroveň schopností : Středně pokročilí Délka : 24 - 28 cm Technologie : C-Series Diecut Basepad Technologie : Slimeback™ Highback Velikost : M Modelový rok : 22/23 Technologie : One-Piece Ankle Strap Technologie : Canted Footbed Technologie : Plastic Disc

Produkt je výrobek značky Ride ,distribuovaný s EAN kódem 0886745970637.

Procházet zboží z kategorie Sport Ride, Outdoorové aktivity Ride, Zimní sporty a aktivity Ride, Lyžování a snowboarding Ride, Vázání na snowboard Ride.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

11 390,- Kč
Detail
8 489,- Kč
Detail
8 489,- Kč
Detail

Ride Splitpig 154 Snowboard

Velikost 154 / White Black / Pro muže / Ride
21 490,- Kč
Detail
10 390,- Kč
Detail
9 489,- Kč
Detail
6 589,- Kč
Detail
6 589,- Kč
Detail
6 589,- Kč
Detail

Ride Hera BOA Aura 38

Velikost 38 / Black Multi / Ride
8 489,- Kč
Detail
6 589,- Kč
Detail
6 589,- Kč
Detail
6 589,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Ride CL-4 Black 24 - 28 cm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, zimní sporty a aktivity sleva, lyžování a snowboarding sleva, vázání na snowboard sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ride a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ride najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Ride CL-4 Black 24 - 28 cm
Právě si prohlížíte...

3490,- Kč