Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple - 10% sleva

-10%
Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple
Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple
Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple
Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu BeLenka Europe a budete spokojení s dodaným Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple .

Zlevněné zboží

Materiál: 100% bavlna Vhodný: od přibližně 3 měsíců (velikost 62 - 68) do přibližně 3 let (velikost 104), v závislosti na velikosti Popruhy: na výběr klasické bez možnosti křížení nebo široké s možností křížení Be Lenka 4ever je propracovaným pomocníkem na nošení vašeho dítěte.  Nosítko je plně nastavitelné na míru děťátka. Šířka nosítka se nastavuje velmi jednoduše pomocí stahovacích šňůrek umístěných na přední straně zádové opěrky těsně nad bederním pásem. Šňůrky stačí stáhnout podle velikosti vašeho miminka a zavázat na uzel. V horní čá...sti zádové opěrky se nacházejí gumičky, pomocí kterých efektivně nastavíte šířku nosítka tak, aby byla fixována hlavička miminka, které ji ještě samo neudrží. Tento způsob nastavení nosítka zaručuje maximální bezpečnost během nošení. Nastavitelná je i výška zádové opěrky, kterou dle potřeby stáhnete/povolíte pomocí stahovače v horní části zádové opěrky. Bederní pás je důmyslně navržen tak, aby se dokonale přizpůsobil každému typu postavy. Je měkký a pohodlný a ve svém středu obsahuje praktickou kapsičku. Využijete ji jako kapsu na uložení pár drobností. Můžete si vybrat typ ramenních popruhů: klasické ergonomicky tvarované bez možnosti křížení, nebo široké popruhy s možností křížení na zádech. Součástí nosiče jsou slintáčiky – chrániče ramenních popruhů. Nosič je vybaven kapucí, která poslouží proti sluníčku, větru nebo na eliminaci okolního ruchu, když dítě v nosiči usne. Na uchycení kapuce slouží gumičky, které se přichytí na háčky umístěné na ramenních popruzích. Všechny návody k použití a instruktážní videa naleznete na našem youtube kanálu Be Lenka. VYROBENÉ NA SLOVENSKU

Produkt je výrobek značky Be Lenka ,distribuovaný s EAN kódem 8585055801298.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Be Lenka, Přeprava dětí Be Lenka.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: široké s možností křížení
  • Barva: Růžová
  • Hmotnost: 2.4 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Be Lenka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Be Lenka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nosítko Be Lenka 4ever - Celtic - Purple
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

3141,- Kč