Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Newfren brzdové destičky M502-895

Newfren brzdové destičky  M502-895

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Newfren brzdové destičky M502-895 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Newfren brzdové destičky M502-895 .

Detailní informace

Brzdové destičky na motorku Newfren brzdové destičky (směs ROAD TOURING ORGANIC) (2ks) M502-895:Ať už se řadíte k pravidelným, nebo jen svátečním jezdcům, důležitou součástí vašeho stroje jsou brzdové destičky, které časem doznávají značného opotřebení. Jestliže jste zaregistrovali, že se blíží čas výměny, budou pro vás jako dělané brzdové destičky na motorku NEWFREN.. Jejich kvalitní třecí materiál zaručí vysokou efektivitu brzdného účinku a k tomu zachovávají životnost brzdového kouče svou šetrností. Brzdové destičky na motorku NEWFREN budou ...vysoce účinné i za nepříznivého počasí a díky nim vám budou perfektní schopnosti brzd parťákem po mnoho kilometrů. Základní funkce brzdových destiček Newfren brzdové destičky (směs ROAD TOURING ORGANIC) (2ks) M502-895 Materiál destiček NEWFREN zajistí účinný brzdný efekt za každého počasí Nezvyšují opotřebení brzdových kotoučů

Produkt je výrobek značky Newfren ,distribuovaný s EAN kódem 8025832415596.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Newfren, Díly a příslušenství vozidel Newfren, Údržba a výzdoba motorových vozidel Newfren.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Newfren brzdové destičky M502-895 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Newfren a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Newfren najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Newfren brzdové destičky M502-895
Právě si prohlížíte...

409,- Kč