Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Newfren brzdové destičky M502-871

Newfren brzdové destičky  M502-871

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Newfren brzdové destičky M502-871 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Newfren brzdové destičky M502-871 .

Detailní informace

Brzdové destičky na motorku Newfren brzdové destičky (směs OFF ROAD DIRT ORGANIC) (2ks) M502-871:Ať už vyrážíte na cesty pravidelně, nebo se objevíte v provozu jen zřídka, brzdy jsou velmi namáhanou částí stroje a výměna destiček je občas jednoduše nutná. Pokud už se objevil signál k výměně, budou pro vás jako dělané brzdové destičky na motorku NEWFREN.. Kvalitní obložení je zárukou maximální efektivity brzdného účinku a svou šetrností zachovají brzdovému kotouči jeho životnost. Brzdové destičky na motorku NEWFREN budou mít svůj vysoký standard... i přes vlivy počasí a budou vás jistit mnoho a mnoho kilometrů. Podstatné funkce brzdových destiček Newfren brzdové destičky (směs OFF ROAD DIRT ORGANIC) (2ks) M502-871 Materiál destiček NEWFREN dodá vysokou účinnost v jakémkoliv počasí Nesnižují životnost brzdových kotoučů

Produkt je výrobek značky Newfren ,distribuovaný s EAN kódem 8025832413479.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Newfren, Díly a příslušenství vozidel Newfren, Údržba a výzdoba motorových vozidel Newfren.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Newfren brzdové destičky M502-871 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Newfren a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Newfren najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Newfren brzdové destičky M502-871
Právě si prohlížíte...

477,- Kč