Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml

LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml .

Detailní informace

Čistič chladiče LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml:
Čistič chladiče pro správné chlazení motoru auta, 300 ml pro 10 litrů chladící kapalinyTrápí vás neefektivita vašeho chladícího či topného systému způsobená usazeninami? Přípravek Kühler Reiniger hravě odstraní všechny nebezpečné usazeniny, které blokují ventily termostatů či regulační mechanismy. Již se vám nestane, že by se motor v automobilu přehříval z důvodu špatného chlazení. Objem přípravku postačí pro 10 litrů chladící kapaliny.Klíčové vlastnostiSpolehlivé odstaranění usazeninZabraň...uje přehřívání motoru z důvodu špatného chlazeníNeobsahuje žádné agresivní kyseliny a louhyObjem:300 ml

Produkt je výrobek značky Liqui Moly.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Liqui Moly, Díly a příslušenství vozidel Liqui Moly, Údržba a výzdoba motorových vozidel Liqui Moly.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Rozbaleno


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Liqui Moly a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Liqui Moly najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LIQUI MOLY Čistič chladiče 300ml
Právě si prohlížíte...

208,- Kč