Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Braking brzdové destičky M501-277

Braking brzdové destičky  M501-277

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Braking brzdové destičky M501-277 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Braking brzdové destičky M501-277 .

Detailní informace

Brzdové destičky na motorku Braking brzdové destičky (sinterová směs CM56) (2ks) M501-277:Ať už vyrážíte na cesty pravidelně, nebo se objevíte v provozu jen zřídka, stav brzdových destiček je třeba pravidelně sledovat. Pokud jste seznali, že bude zapotřebí brzká výměna za zbrusu nový díl, přijdou vám vhod brzdové destičky na motorku BRAKING.. Jejich kvalitní třecí materiál je zárukou maximálního brzdného účinku a zároveň šetrně působí na brzdový kotouč, takže mu nesnižují životnost. Brzdové destičky na motorku BRAKING si uchovají vysokou účinno...st i při nepříznivém počasí a dodají vám na hodně dlouhou dobu jistotu perfektně fungujících brzd. Nejdůležitější přednosti brzdových destiček Braking brzdové destičky (sinterová směs CM56) (2ks) M501-277 Materiál destiček BRAKING zajistí účinný brzdný efekt za každého počasí Šetrné k brzdovým kotoučům

Produkt je výrobek značky Braking ,distribuovaný s EAN kódem 8596303183301.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Braking, Díly a příslušenství vozidel Braking, Údržba a výzdoba motorových vozidel Braking.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Braking brzdové destičky M501-277 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Braking a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Braking najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Braking brzdové destičky M501-277
Právě si prohlížíte...

780,- Kč