Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Braking brzdové destičky M501-272

Braking brzdové destičky  M501-272

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Braking brzdové destičky M501-272 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Braking brzdové destičky M501-272 .

Detailní informace

Brzdové destičky na motorku Braking brzdové destičky (sinterová směs CM56) (2ks) M501-272:Ať už jezdíte prakticky každý den, nebo patříte mezi příležitostnější nadšence, namáhanou součástí vašeho stroje jsou brzdové destičky, kterým byste měli věnovat patřičnou pozornost. Pokud už se hlásí o slovo a na vás čeká jejich výměna, zajisté oceníte brzdové destičky na motorku BRAKING.. Kvalitní obložení je zárukou efektivního brzdného účinku a zároveň šetrně působí na brzdový kotouč, takže mu nesnižují životnost. Brzdové destičky na motorku BRAKING bu...dou mít svůj vysoký standard i přes vlivy počasí a budou perfektně fungovat spoustu kilometrů. Zásadní vlastnosti brzdových destiček Braking brzdové destičky (sinterová směs CM56) (2ks) M501-272 Materiál destiček BRAKING dodá účinný brzdný efekt v jakémkoliv počasí Jsou šetrné vůči brzdovým kotoučům

Produkt je výrobek značky Braking ,distribuovaný s EAN kódem 8596303183264.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Braking, Díly a příslušenství vozidel Braking, Údržba a výzdoba motorových vozidel Braking.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Braking brzdové destičky M501-272 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Braking a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Braking najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Braking brzdové destičky M501-272
Právě si prohlížíte...

779,- Kč