Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Braking brzdové destičky M501-220

Braking brzdové destičky  M501-220

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Braking brzdové destičky M501-220 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným Braking brzdové destičky M501-220 .

Detailní informace

Brzdové destičky na motorku Braking brzdové destičky (sinterová směs CM55) (4ks) M501-220:Ať jste pravidelnými, nebo jen svátečními jezdci, brzdové destičky doznávají po čase opotřebení a je nutné sledovat jejich stav. Pokud jste seznali, že bude zapotřebí brzká výměna za zbrusu nový díl, budou se vám hodit brzdové destičky na motorku BRAKING.. Jejich kvalitní obložení
si bere na starost maximálně efektivní brzdný účinek a jsou dostatečně šetrné k brzdovému kotouči. Brzdové destičky na motorku BRAKING si ponechají skvělou účinnost i v nejr...ůznějších nepříznivých podmínkách a odjezdíte s nimi spoustu kilometrů s bezpečnými brzdami. Nejdůležitější parametry brzdových destiček Braking brzdové destičky (sinterová směs CM55) (4ks) M501-220 Materiál destiček BRAKING dodá maximální brzdný efekt v jakémkoliv počasí Jsou šetrné vůči brzdovým kotoučům

Produkt je výrobek značky Braking ,distribuovaný s EAN kódem 8596303183233.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Braking, Díly a příslušenství vozidel Braking, Údržba a výzdoba motorových vozidel Braking.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Braking brzdové destičky M501-220 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Braking a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Braking najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Braking brzdové destičky M501-220
Právě si prohlížíte...

1108,- Kč